מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אוףמור06/10/2010
משרד הבריאות דחה לי הכל הם אמרו שה BM שלי נמוח והוא 42 וגם בגלל שאני עדין לא 18 רק עוד שבוועיים מה נמוך ב42? מה הם רצינים הם מחכים שאני אמות מזה ואז לנתח אותי איזה עצבים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן מוזר אבל הגיל!!!!
שולה זק06/10/2010יש קריטריונים שונים לילדים ונוער.
תתקשרי אלי ואם אקבל את כל הפרטים נראה איפה עומדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
מור06/10/2010אני שוקלת 125 גובה מטר 72 אני עוד שבועים בת 18 והלחץ דם שלי בשמיים אני פשוט לא מבינה אותם זה כ''כ מתסכל עד שהסכמתי לעשות את זה : /
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי אלי
שולה זק06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף - תגובה
ד``ר דוד גויטיין06/10/2010הקריטריונים לנוער (עד גיל 18) קשוחים יותר ודורשים BMI 50 ומעלה ללא תחלואה או 40 ומעלה עם תחלואה. אם אכן עוד שבועיים את בת 18 מישהו פשוט לא שם לב...
מגיל 18 את עומדת בקריטריונים לניתוח לטיפול בהשמנת יתר ואין כל סיבה לא לאשר לך אותו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור תלמדי שצריך
לילך.פ06/10/2010להפוך שולחנות! אין סיבה שלא יאשרו לך הם סתם מנסים לחסוך כסף לקופה...
תגישי להם מכתב שבו את מציינת שאת בת 18 ותאיימי שאם לא יאשרו את תעשי פרטי ותתבעי אותם דרך עו"ד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)