עזרה בהחלטה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עזרה בהחלטה
    מירית
    07/10/2010

שלום שמי מירית ואני שוקלת לעשות ניתוח שכזה אבל מתה מפחד שמה יסתבך מבקשת עזרה האם כדאי מה לעשות איך עושים איך מתחילים הכל מבולבל כזה אודה לכם על המלצות עזרה וכל דבר שיועיל תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהחלטה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי מירי

עופר
    08/10/2010

ברוכה הבאה לפורום,
    על מנת שנוכל לנסות לעזור לך אשמח אם תוכלי לפרט קצת..
    מה ה BMI שלך?
    לגבי החששות, זה טבעי ונורמלי לחשוש, אבל האם את לא חוששת להשאר במצב שבו את נמצאת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה - מירית לא מירי

עופר
    08/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי עופר

מירית
    08/10/2010

ראשית תודה על תגובתך, שנית לדעתי הוא גבוהה מאוד כי אני בגובה 1.74 ושוקלת מעל 150 ואני עובדת גם באחד מבתי החולים בארץ אבל רציתי לדעת איך מתנהגים אחרי הניתוח האם אי אפשר לחזור למשקל הזה האם באמת גם אם רוצים אי אפשר לאכול תודה על עזרתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבת שלום מירית

עופר
    08/10/2010

ה-BMI שלך הוא 49.54 וזה בהחלט הרבה.
    אני שמח שאת מתעניינת לגבי האפשרות של ניתוח לפתרון הבעיה.
    אני חודשיים אחרי, שוקל 30 קילו פחות.
    לגבי ההתנהלות אחרי הניתוח, בגדול בחודש הראשון לומדים להכיר את הקיבה החדשה, ולכן גם לומדים לאכול, כמויות קטנות ודברים מסוימים מאוד בהתחלה כגון מוצרי חלב וכו.
    היום אני כבר אוכל הכל, עדיין בכמויות קטנות אבל בהחלט הכל.
    חזרה למשקל הקודם כמעט בלתי אפשרית, אבל שוב אין מדובר פה ב"הוקוס פוקוס" כמו שרבים יאמרו לך פה בפורום, מדובר בשינוי חיים וחשוב מאוד לדעת מה מכניסים לפה גם לאחר הניתוח. אם תצרכי כל היום גלידות, שקולדים, אייס קפה המשקל יחזור, הניתוח מוריד משקל ועוזר לך לשנות את דרך החיים והחשיבה.
    אני חושב שעל מנת להצליח בניתוח כזה יש צורך בהכנה נפשית וידיעה לקראת מה הולכים, אני מזמין אותך לדפדף בפורום בדפים ישנים שם תוכלי למצוא המון מידע.
    בכל אופן כולנו כאן בשבילך, הגעת לפורום שהוא כמו משפחה, נשמח לעזור בכל דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מירית
    09/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה של עופר ממצה הנושא

שולה זק
    08/10/2010

היי מירית,
    את צריכה להכנס לנושא מכמה כיוונים. ראשית לשבת עם מתח (שעושה כל הניתוחים) לקבל הסבר על כל ניתח וניתוח ויחד, על פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה והפרעות אכיפה, ךהתאים את הניתו האפקטיבי לך.
    אנחנו נשמל לעזור לך בכל עת. אתת מוזמנת להתקשר.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירית היי,

צנובר
    09/10/2010

מכיוון שאת עובדת בבית חולים, את בטח עוד יותר מפחדת מהפציינט הממוצע.
    אבל כמו שאמרו במפגש שעשינו בסוף השבוע, הסכנה למות (או יותר גרוע, להיות סיעודי) מעודף המשקל הזה, היא הרבה יותר גדולה מהסיכון שיקרה משהו בניתוח.

ברוכה המצטרפת, ונשמח להיות לך לעצה ולתמיכה.

דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו