מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עזרה בהחלטהמירית07/10/2010
שלום שמי מירית ואני שוקלת לעשות ניתוח שכזה אבל מתה מפחד שמה יסתבך מבקשת עזרה האם כדאי מה לעשות איך עושים איך מתחילים הכל מבולבל כזה אודה לכם על המלצות עזרה וכל דבר שיועיל תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מירי
עופר08/10/2010ברוכה הבאה לפורום,
על מנת שנוכל לנסות לעזור לך אשמח אם תוכלי לפרט קצת..
מה ה BMI שלך?
לגבי החששות, זה טבעי ונורמלי לחשוש, אבל האם את לא חוששת להשאר במצב שבו את נמצאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה - מירית לא מירי
עופר08/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עופר
מירית08/10/2010ראשית תודה על תגובתך, שנית לדעתי הוא גבוהה מאוד כי אני בגובה 1.74 ושוקלת מעל 150 ואני עובדת גם באחד מבתי החולים בארץ אבל רציתי לדעת איך מתנהגים אחרי הניתוח האם אי אפשר לחזור למשקל הזה האם באמת גם אם רוצים אי אפשר לאכול תודה על עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום מירית
עופר08/10/2010ה-BMI שלך הוא 49.54 וזה בהחלט הרבה.
אני שמח שאת מתעניינת לגבי האפשרות של ניתוח לפתרון הבעיה.
אני חודשיים אחרי, שוקל 30 קילו פחות.
לגבי ההתנהלות אחרי הניתוח, בגדול בחודש הראשון לומדים להכיר את הקיבה החדשה, ולכן גם לומדים לאכול, כמויות קטנות ודברים מסוימים מאוד בהתחלה כגון מוצרי חלב וכו.
היום אני כבר אוכל הכל, עדיין בכמויות קטנות אבל בהחלט הכל.
חזרה למשקל הקודם כמעט בלתי אפשרית, אבל שוב אין מדובר פה ב"הוקוס פוקוס" כמו שרבים יאמרו לך פה בפורום, מדובר בשינוי חיים וחשוב מאוד לדעת מה מכניסים לפה גם לאחר הניתוח. אם תצרכי כל היום גלידות, שקולדים, אייס קפה המשקל יחזור, הניתוח מוריד משקל ועוזר לך לשנות את דרך החיים והחשיבה.
אני חושב שעל מנת להצליח בניתוח כזה יש צורך בהכנה נפשית וידיעה לקראת מה הולכים, אני מזמין אותך לדפדף בפורום בדפים ישנים שם תוכלי למצוא המון מידע.
בכל אופן כולנו כאן בשבילך, הגעת לפורום שהוא כמו משפחה, נשמח לעזור בכל דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירית09/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה של עופר ממצה הנושא
שולה זק08/10/2010היי מירית,
את צריכה להכנס לנושא מכמה כיוונים. ראשית לשבת עם מתח (שעושה כל הניתוחים) לקבל הסבר על כל ניתח וניתוח ויחד, על פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה והפרעות אכיפה, ךהתאים את הניתו האפקטיבי לך.
אנחנו נשמל לעזור לך בכל עת. אתת מוזמנת להתקשר.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירית היי,
צנובר09/10/2010מכיוון שאת עובדת בבית חולים, את בטח עוד יותר מפחדת מהפציינט הממוצע.
אבל כמו שאמרו במפגש שעשינו בסוף השבוע, הסכנה למות (או יותר גרוע, להיות סיעודי) מעודף המשקל הזה, היא הרבה יותר גדולה מהסיכון שיקרה משהו בניתוח.
ברוכה המצטרפת, ונשמח להיות לך לעצה ולתמיכה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)