יש פה משורוולים של 3 שנים ומעלה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יש פה משורוולים של 3 שנים ומעלה
    רויטל
    08/10/2010

שיכולים לספר לי קצת על איכות חייהם בבקשה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה רויטל?

לילך.פ
    08/10/2010

המשורוולים שנה ושנתיים לא יכולים לספר איך זה?
    לפי מיטב ידיעתי אין משורוולים מעל שנה כאן, פרט לדני שאחיו עבר את זה לפני 3 שנים
    אם שאלתך על התרחבות הקיבה לאחר שנים - אז לפי מה ששמעתי מדני על אחיו הוא שומר על המשקל וזאת לאחר שהוריד עשרות ק"ג, אם תרצי את הטלפון של דני הוא מופיעה כדניאל ותרדי אחונית כמה דפים.... אם יש עוד שאלות ...בשמחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות לקבוע חד משמעי

טלוש
    08/10/2010

לילך אני חושבת שאת עושה טעות שאת קובעת כבר במשפט הראשון שכתבת לרויטל , "בטלי את הטבעת".
    אני חושבת שאת יכולה לתת המלצות מנסיונך מה טוב בכל דבר ומה פחות טוב. אך לא לקבוע חד משמעי .

היתה לי אתמול שיחה עם ליאור והוא אמר "אני לא ממליץ לאנשים , אני יכול לספר מה קורה אצלי" וזה כל כך נכון.

חס וחלילה משהו יילך ויעשה את מה שאת קבעת/ אמרת לו וחס וחלילה יקרה לו משהו. איך תרגישי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להחליף סוברו במרצדס

לילך.פ
    08/10/2010

טלוש
    ברור שהכל בגדר המלצה... אני עוד לא קיבלתי את תואר הדוקטורת שלי...
    אבל אני רואה כמה סבל רוב האנשים שעשו טבעת עוברים... חוץ מזה שגם ד"ר מחנג'ה בעצמו המליץ כאן כי היום לאור השינויים בבריאות הוא מעדיף לעשות את השרוול על פני הטבעת... ואין ספק בכלל כי השרוול עדיף!

אני שומעת כמה אנשים מקיאים, רעבים וכל ההתעסקות הזאת של לסגור לפתוח, כן עובר אוכל , לא עובר אוכל אני לא אומרת שכולם ... לא חבל על עוד סבל בחיים , מספיק סבלנו! ואם אפשר להחליף סוברו במרצדס אז למה לא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פה משורוולים של 3 שנים ומעלה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    08/10/2010

בישראל יש משורוולים של 4 שנים ובעולם של 10 שנים והתוצאות הם מאוד יפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו