היי בוקר טוב לכל חברי הפורום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי בוקר טוב לכל חברי הפורום
    אורנה LVIAA
    08/10/2010

שוב בוקר טוב ותןדה אחת גדולה וענקית ללילך וחגי המקסימים וכמובן להורים שטרחו ובישלו
    בשבילי זאת הייתה חוויה שלא אשכח בחיים להכיר אנשים כל-כך נפלאים ויפים וכל -כך הייתי צריכה את המפגש הזה כמו אוויר לנשימה ואני לא מגזימה.ותודה כמובן לשולה המקסימה . אוהבת אותכם אורנה . שלום זה שם משפחתי תוכלו להציע חברות בפייסבוק
    ואני יאשר כמובן.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב למשפחתי היקרה ובראשה שולה!

נעמי
    08/10/2010

ראשית כל תודה ללילך ומשפחתה שהזמינו אותנו לביתם והכינו אירוע למופת, אני מקוה שכמשפחה ניפגש הרבה ורק בשמחות אמןI
    מה להגיד לכם, הזמן עבר כל כך מהר וכל כך היה נעים לראות את כולם ולהרגיש כל כך טוב וכל כך קרוב ושמחים עם כל אחד ומחזקים אחד את השני, אז שוב תודה לכם, שולינקה היה כייף והרגשתי כאלו אנחנו מכירות שנים, ולא אשכח לעולם את התמיכה שלך. תודה לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי נעמי

רוזי
    08/10/2010

גם לנו היה כיף להכירך בהצלחה את ניראת ממש נילפלא תמשיכי חדר כושר שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוזי,

נעמי
    08/10/2010

תודה תודה, היה באמת כייף להכיר אותך ואת כולם, איזה משפחה יפה אנחנו, ויכולים להיות גאים בעצמנו על זה שאנחנו כל כך נקשרנו, ואיזה שמחה זו היתה להפגש, אני כל כך מאושרת שלקחתי את חיי בידי אחרי כל כך הרבה שנים של זלזול בי והתעסקות רק במשפחה, כן יום ראשון חוזרים למכון הכושר והרגליים יתחילו לזוז.
    כל טוב ושבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארנה'לה מתוקה שלי!!!

נעמי
    08/10/2010

היה כייף להכיר אותך ואת נהדרת כמו שדמיינתי, אני מאחלת לך בהצלחה ובשעה טובה לרגל הנתוח, אני מאד רוצה את הטלפון שלך ואשמח להיות בקשר איתך, אני יודעת שאת הולכת בדרך לחיים חדשיים ונפלאים. הכל מתכונן להשתנות, והקילוגרמים ירדו ויהיה לנו כייף. אז כל טוב לך ושבת שלום נעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לביאה חמודה

צנובר
    09/10/2010

איזה כיף זה להרגיש חופשי ולדבר על הדברים הכואבים באמת בחברת אנשים שיכולים להבין, גם את הניואנסים הדקים, הא?
    מאד שמח שנפגשנו ויצרנו ידידות מופלאה להמשך.

וכמו שכתבתי לך במייל, המון המון בהצלחה בניתוח והחלמה מהירה וקלה.

דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צנובר אתה פשוט מקסים

ריקי
    09/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו