לדר מחאגנה קבענו תאריך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לדר מחאגנה קבענו תאריך
    ג.מ
    08/10/2010

אני מודאגת מאוד ומתה מפחד שישתנה התאריך עוד פעם בסוף קבענו תאריך ל18-10-10 אבל מרמבם עוד לא התקשרו לאשר את התאריך האם זה נחוץ או שאני סתם בלחץ ולהודיעך כבר יש לי התחיבות ממכבי לניתוח שיהיה לך אחלא יום

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדר מחאגנה קבענו תאריך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי גינה

ריקי
    08/10/2010

היי גינה אני לא חושבת שאת צריכה להיות מודאגת. אבל אם את לא רגועה אולי תצלצלי ותיבדקי. אני מאחלת לך דרך צלחה תעברי את הניתוח בשלום ותהיי אחת משלנו .נשמח לעזור לך בכל . כולנו פה בשבילך. שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריקי שלום

ג.מ
    08/10/2010

תגידי את לפני או אחרי שרוול איפה עשית איך ההרגשה תספרי מעניין לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גינה

ריקי
    08/10/2010

היי גינה.אני עשיתי את הניתוח לפני חצי שנה כמעט ירדתי כמעט 40 קילו.שמחה ומאושרת .עשיתי את הניתוח בוולפסון בחולון.סוף סוף חיה. היום אני לא מפסיקה להיסתכל על עצמי במראה.מה שלא עשיתי מזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי גינה, את צריכה לראות את

צנובר
    09/10/2010

ריקי איזו חתיכה היא.
    והיא לא רק הורידה 40 ק"ג במשקל, היא גם נעשתה בלונדינית... (-:

שיהיה לך המון בהצלחה. אנחנו כאן כמו משפחה, אז ברוכה הבאה למשפחה החדשה.

דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוד צנובר

ריקי
    09/10/2010

אויי תודה אבל אתה יודע זה לא רק להיות חתיכה אני גם מרגישה טוב הלחץ דם ירד לי ואין לי יותר חרדות ופחדים מהשומן שזה משהו שסבלתי ממנו כמה שנים. לא הייתי רוצה לצאת מהבית לא הייתי עוברת דרך המראה. שחס וחלילה מישהו קרוב לא יראה אותי ויגיד לי מה קרה את בהריון. היו לי המון תיסבוכים בראש. אז מפה אני אומרת לכל החדשים שלפני ניתוח אל חשש לא להתחיל לרשום על זה אוי מה קרה לו ועל ההוא שהסתבך . תחשבו על עצמכם ועל זה שאתם רוצים להיות בריאים ויפים. לחשוב חיובי ותמיד. ולאהוב את עצמכם מה שאצלי זה לא היה.אבל היום אני רק מתחילה לאהוב את עצמי הגיע הזמן.ובאמת אני חושבת שיש הרבה מה לאהוב אצלי חחחחחחחחח.בהצלחה לכולם אוהבת אתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לדאוג

פרופ` אחמד מחג`נה
    08/10/2010

שלום גינה
    אל דאגה. בטח יצרו איתך קשר בתחילת השבוע. שיהיה לך הרבה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו