לפורום המדהים ולשולה חזרתי אליכם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לפורום המדהים ולשולה חזרתי אליכם
    אילניתי
    09/10/2010

כן אני כבר אחת מכם ....משורוולת כהלכה! אומנם ביליתי מספר ימים רב בבית החולים... אבל זה כנראה בגלל ששני רופאים מדהימים באמת ד"ר עסליה וד"ר מחג'נה רצו שאשהה שם איתם (שלא יהיה להם משעמם...) וכך זכיתי לטיפולם המסור של שני רופאים מדהימים בבית חולים רמב"ם ואפילו "חגגתי" את יום הולדתי בבית החולים כך שעברתי שם את כיפור, את סוכות – בקיצור ממש חגיגה...
    לעניינו, ברוך השם אני בבית ומנסה להתאקלם למצב החדש, זה לא פשוט לי אבל מנסה לקמט כמויות ולחשוב אחרת בראש ולרדת.
    ראיתי שהייתם במפגש שני אצל לילך וחגי , ואני בטוחה וגם לפי מה שקראתי שזה היה מפגש שלא ישכח (במפגש הראשון אני זכיתי להיות טרום הניתוח "בקפה קפה" וזאת הייתה חוויה מדהימה) אז מקווה להגיע למפגש השלישי.
    כיום אני כאן עם 10 קילו פחות (אומנם שבוע המשקל יציב) מקווה שזה ימשך ובינתיים קוראת בשקיקה את דבריכם.

ולסיום לד"ר מחג'נה בעל סבר פנים הטובות תודה אישית! שנענתה לבקשתי לשחרר אותי מספר שעות מבית החולים לראות את בני המקסים זה נתן לי המון כוח נפשי – אז שוב תודה ומקווה להתראות בביתי החולים רק במחלקת היולדות!
    אילניתי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוך שובך אילניתי נחמדת

שולה זק
    09/10/2010

10 קילו פחות ואלה הישג נפלא. היית רואה את עופר שלנו ואת דוד במפגש היית ממש קורנת. את ממש בעקבותיו של עופר (חודשיים אחרי 30 קילו פחות).
    מקווה שאת מרגישה טוב ובמהרנ ניפגש בצפון.
    שיהיה שבוע טוב
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן באמת התגעגעתי

אילניתי
    10/10/2010

כול הכבוד לעופר ולדוד ! באמת התגעגעתי לחבורה ולך שולה היקרה. מעלה חיוך שישבנו סביב אותו שולחן במפגש הראשון והיום כול אחד במקום אחר, ובטוחה שטוב יותר... עדיין לא חשתי בו אבל אני מאמינה שזה תהליך. אומנם ירדתי בקילוגרמים אבל כנראה בגלל האשפוז.
    כולי תקווה שהמחוג יפנה עוד שמאלה ועוד שמאלה... כי השבוע הוא תקוע
    אני עדיין מתאוששת כנראה יש מקרים שהגוף לוקח את זה קשה יותר אבל אין ספק שמיום ליום ההרגשה מטיבה. אני משתדלת לחשוב אחרת ולחשב כמויות שונות מימה שאני הייתי מורגלת. לפחות בצלחת שמה פחות ואומרת בליבי "תרגעי זאת המנה עכשיו"
    וזה מספיק ל"קיבי קיבה" שלך.את הרעב הפסיכולוגי נמלא בדברים אחרים
    אז מקווה שנפגש
    לילה טוב אילניתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אילנית

ליאור
    09/10/2010

שמח לשמוע שאת אחרי ושאת בסדר.
    תרגישי טוב ותעדכני.
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אילנית, איזה יופי

צנובר
    09/10/2010

כמה טוב שאת אחרי, ומתחילה את חייך החדשים. הקשיים של אחרי הניתוח ישארו עד מהרה כזכרון רחוק, והכיף של חיים קלים לפנייך.
    בשעה טובה באמת, ונשמח לראותך במפגש הבא.

דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלה לאילנית

טארו
    09/10/2010

מזל טוב אילנית איזה כיף את כבר אחרי אני מקנה בך . אך רציתי לדעת אם אפשר , איך היה הנתוח ולמה התעקבת בבית חולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנית

עדי
    09/10/2010

כל הכבוד לך - את אחרי!!!
    מעכשיו חיים חדשים, אושר גדול, יותר קלילות -
    הכל יוביל אותך למזל גדול...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טארו

אילניתי
    11/10/2010

לשאלתך
    בפעם הראשונה לאחר הניתוח לא יכולתי לאכול כי היו לי בחילות . כששאלתי את ד"ר עסליה מתי אני הולכת הבייתה כי אלה שנותחו איתי השתחררו ? הוא השיב לי בחיוך מתוק ובקול שקט ומרגיע "שאין בעיה את יכולה להשאר בבית חולים עוד שבוע שבועיים שלוש, עד תתחילי לאכול ולשתות, זה תלוי בך אמר" ואז למחרת הבנתי שכאן אני לא נשארת ואני מטפלת במשימה - למדתי לנשום נכון והתחלתי לאכול ולשתות ושוחחרתי.
    לאחר יומיים כנראה היה לי סיבוך עם הנקז כי הכאבים היו חזקים במיוחד והיה לי מעט חום אז לצערי אושפזתי שוב .
    אבל שוב זה אישי ואלה שנותחו ביום שלי נראו מאוששים ביותר כך שזה לא דומה לכול אחד.
    העיקר שהיום אני אחרי ובבית ומתעסקת עם ההתמודדות היומיומית עם החשיבה החדשה עם הקניות עם ההרגלים ועוד
    בהצלחה רבה מכול הלב!
    אילניתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילניתי את מקסימה

שולה זק
    11/10/2010

אני שמחה לשמוע שאת בדרך קדימה.
    ספרי דווחי כמה ירדת עד היום (מה 15.9).
    ממני המון הצלחה וחיבוק
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, מתוקה כמו כולם...

אילניתי
    11/10/2010

שולה עד לפני שבוע הורדתי 10 ק"ג שזה מאוד יפה עבורי! אומנם הייתי בכמה ימים של צום בהנחיית הרופאים אבל ירדתי. היום כבר יותר משבוע המשקל נעצר ב- 10 ואפילו ראיתי עלייה קטנה ודי החשש מוביל אותי שמא המשקל יעצר ... ויש לי עוד הרבה להוריד.
    שולה, כנראה הגוף שלי לא טיפש, הוא יודע שאני כול הזמן עושה דיאטות במשך שנים רבות יורדת ועולה יורדת ועולה, אולי הוא רוצה לבדוק אותי אם אני רצינית באמת!
    אמרתי לו - תקשיב, הפעם זה ניתוח זה לא תרופת פלא או דיאטת כאסח, אבל אולי הוא לא ממש מאמין לי בינתיים והוא ממתין איתי ובודק ואז תבוא הירידה.
    זאת האופטימיות היחידה שמחזיקה אותי כי אני משתדלת לאכול נכון ומזין.
    בעיה קטנה שאני מכורה לכפות המאזניים (טוב אולי בגלל שמאזניים זה גם המזל שלי) ואני נשקלת כול יום כהרגלי בכול שנות חיי, אז או שאני זורקת אותו או שמבטיחה לא להשקל כול יום.
    בינתיים יום טוב ותמשיכי לעודד בפורום ולהביא משפטי חוכמה
    ביי אילניתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו