מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לפורום המדהים ולשולה חזרתי אליכםאילניתי09/10/2010
כן אני כבר אחת מכם ....משורוולת כהלכה! אומנם ביליתי מספר ימים רב בבית החולים... אבל זה כנראה בגלל ששני רופאים מדהימים באמת ד"ר עסליה וד"ר מחג'נה רצו שאשהה שם איתם (שלא יהיה להם משעמם...) וכך זכיתי לטיפולם המסור של שני רופאים מדהימים בבית חולים רמב"ם ואפילו "חגגתי" את יום הולדתי בבית החולים כך שעברתי שם את כיפור, את סוכות – בקיצור ממש חגיגה...
לעניינו, ברוך השם אני בבית ומנסה להתאקלם למצב החדש, זה לא פשוט לי אבל מנסה לקמט כמויות ולחשוב אחרת בראש ולרדת.
ראיתי שהייתם במפגש שני אצל לילך וחגי , ואני בטוחה וגם לפי מה שקראתי שזה היה מפגש שלא ישכח (במפגש הראשון אני זכיתי להיות טרום הניתוח "בקפה קפה" וזאת הייתה חוויה מדהימה) אז מקווה להגיע למפגש השלישי.
כיום אני כאן עם 10 קילו פחות (אומנם שבוע המשקל יציב) מקווה שזה ימשך ובינתיים קוראת בשקיקה את דבריכם.
ולסיום לד"ר מחג'נה בעל סבר פנים הטובות תודה אישית! שנענתה לבקשתי לשחרר אותי מספר שעות מבית החולים לראות את בני המקסים זה נתן לי המון כוח נפשי – אז שוב תודה ומקווה להתראות בביתי החולים רק במחלקת היולדות!
אילניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך שובך אילניתי נחמדת
שולה זק09/10/201010 קילו פחות ואלה הישג נפלא. היית רואה את עופר שלנו ואת דוד במפגש היית ממש קורנת. את ממש בעקבותיו של עופר (חודשיים אחרי 30 קילו פחות).
מקווה שאת מרגישה טוב ובמהרנ ניפגש בצפון.
שיהיה שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן באמת התגעגעתי
אילניתי10/10/2010כול הכבוד לעופר ולדוד ! באמת התגעגעתי לחבורה ולך שולה היקרה. מעלה חיוך שישבנו סביב אותו שולחן במפגש הראשון והיום כול אחד במקום אחר, ובטוחה שטוב יותר... עדיין לא חשתי בו אבל אני מאמינה שזה תהליך. אומנם ירדתי בקילוגרמים אבל כנראה בגלל האשפוז.
כולי תקווה שהמחוג יפנה עוד שמאלה ועוד שמאלה... כי השבוע הוא תקוע
אני עדיין מתאוששת כנראה יש מקרים שהגוף לוקח את זה קשה יותר אבל אין ספק שמיום ליום ההרגשה מטיבה. אני משתדלת לחשוב אחרת ולחשב כמויות שונות מימה שאני הייתי מורגלת. לפחות בצלחת שמה פחות ואומרת בליבי "תרגעי זאת המנה עכשיו"
וזה מספיק ל"קיבי קיבה" שלך.את הרעב הפסיכולוגי נמלא בדברים אחרים
אז מקווה שנפגש
לילה טוב אילניתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילנית
ליאור09/10/2010שמח לשמוע שאת אחרי ושאת בסדר.
תרגישי טוב ותעדכני.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אילנית, איזה יופי
צנובר09/10/2010כמה טוב שאת אחרי, ומתחילה את חייך החדשים. הקשיים של אחרי הניתוח ישארו עד מהרה כזכרון רחוק, והכיף של חיים קלים לפנייך.
בשעה טובה באמת, ונשמח לראותך במפגש הבא.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלה לאילנית
טארו09/10/2010מזל טוב אילנית איזה כיף את כבר אחרי אני מקנה בך . אך רציתי לדעת אם אפשר , איך היה הנתוח ולמה התעקבת בבית חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנית
עדי09/10/2010כל הכבוד לך - את אחרי!!!
מעכשיו חיים חדשים, אושר גדול, יותר קלילות -
הכל יוביל אותך למזל גדול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טארו
אילניתי11/10/2010לשאלתך
בפעם הראשונה לאחר הניתוח לא יכולתי לאכול כי היו לי בחילות . כששאלתי את ד"ר עסליה מתי אני הולכת הבייתה כי אלה שנותחו איתי השתחררו ? הוא השיב לי בחיוך מתוק ובקול שקט ומרגיע "שאין בעיה את יכולה להשאר בבית חולים עוד שבוע שבועיים שלוש, עד תתחילי לאכול ולשתות, זה תלוי בך אמר" ואז למחרת הבנתי שכאן אני לא נשארת ואני מטפלת במשימה - למדתי לנשום נכון והתחלתי לאכול ולשתות ושוחחרתי.
לאחר יומיים כנראה היה לי סיבוך עם הנקז כי הכאבים היו חזקים במיוחד והיה לי מעט חום אז לצערי אושפזתי שוב .
אבל שוב זה אישי ואלה שנותחו ביום שלי נראו מאוששים ביותר כך שזה לא דומה לכול אחד.
העיקר שהיום אני אחרי ובבית ומתעסקת עם ההתמודדות היומיומית עם החשיבה החדשה עם הקניות עם ההרגלים ועוד
בהצלחה רבה מכול הלב!
אילניתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילניתי את מקסימה
שולה זק11/10/2010אני שמחה לשמוע שאת בדרך קדימה.
ספרי דווחי כמה ירדת עד היום (מה 15.9).
ממני המון הצלחה וחיבוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מתוקה כמו כולם...
אילניתי11/10/2010שולה עד לפני שבוע הורדתי 10 ק"ג שזה מאוד יפה עבורי! אומנם הייתי בכמה ימים של צום בהנחיית הרופאים אבל ירדתי. היום כבר יותר משבוע המשקל נעצר ב- 10 ואפילו ראיתי עלייה קטנה ודי החשש מוביל אותי שמא המשקל יעצר ... ויש לי עוד הרבה להוריד.
שולה, כנראה הגוף שלי לא טיפש, הוא יודע שאני כול הזמן עושה דיאטות במשך שנים רבות יורדת ועולה יורדת ועולה, אולי הוא רוצה לבדוק אותי אם אני רצינית באמת!
אמרתי לו - תקשיב, הפעם זה ניתוח זה לא תרופת פלא או דיאטת כאסח, אבל אולי הוא לא ממש מאמין לי בינתיים והוא ממתין איתי ובודק ואז תבוא הירידה.
זאת האופטימיות היחידה שמחזיקה אותי כי אני משתדלת לאכול נכון ומזין.
בעיה קטנה שאני מכורה לכפות המאזניים (טוב אולי בגלל שמאזניים זה גם המזל שלי) ואני נשקלת כול יום כהרגלי בכול שנות חיי, אז או שאני זורקת אותו או שמבטיחה לא להשקל כול יום.
בינתיים יום טוב ותמשיכי לעודד בפורום ולהביא משפטי חוכמה
ביי אילניתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)

.jpg)


