מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כבר לא מתלבטתמרינה11/10/2010
שלום לכל חברי הפורום!
אני בת 27 נשואה + ילדה מהממת, לצערי עם BMI 43 (עוד לפני ההריון). הכניסה להריון הייתה קשה ועם טיפולי פריון (כנראה בגלל המשקל- כך נאמר ע"י הרופא). לפני 10 חודשים ילדתי נכנסתי להריון במשקל של 110 קג' עליתי בדיוק 10 קג', ויומיים אחרי לידה חזרתי ל 110.
אני כל רוצה לעשות את השינוי, מנסה התעמלות- אבל במשקל כזה זה כמעט בלתי אפשרי... למרות שלפני ההריון למרות המשקל הייתי בקושר טוב.
אני לא יודעת מאיפה להתחיל? איזה מהניתוחים? איזה רופא?
בעוד כשנה אני רוצה להיכנס שוב להריון אבל הפעם במשקל סביר. אין לי מילים לתאר את כל ההשפלות שעברתי בעיקר מפי הרופאים (בזמן הבדיקות שלא ראו טוב את העוברית בגלל דופן הבטן העבה שלי... או לפני אפידורל כשמרדים אמר שבמשקל שלי מאוד קשה לראות את החוליות בגב... ועוד הרבה קטנים שלא הטיבו איתי..
אני רוצה לקפוץ ולרוץ ולשחק עם הילדה שלי ולא התעייף אחרי מספר דקות... אני רוצה ללכת איתה ליםם ולבריכה.. ועכשיו א6ין סיכוי שזה קורה..
אנא עזרתכם ותמיכתכם:)
מאיפה מתחילים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעזור לך למצוא הדרך
שולה זק11/10/2010שלום מרינה
לא ציינת אזור מגורים ובאיזה קופה את חברה.
הדרך הפשוטה זה לתאם מול הכירורג פגישת יעוץ. יחד איתו להחליט איזה ניתוח מתאים לך ומומלץ.
ממליצה לברר בקופה שלך לאן את מקבל הפניה והתחייבות. הניתוח הוא ללא עלות כספית למי שבקריטריונים ועם BMI 43 את בקריטריונים.
אשמח לעזור ולענות על כל שאלה.
את מוזמנת להתקשר בכל עת.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
מרינה11/10/2010אני בקופת חולים מכבי עם מגן זהב.
גרה בחולון.
אני נורא רוצה להגיע לכירורג טוב מקצועי ועם ניסיון... שמעתי המון סיפורי זווע לאחר ניתוחים קושלים ואני נורא מפחדת מהניתוח (באיחוד שכבר עברתי 2 בחיים שלי אפנדיציט לפני הרבה שנים וקיסרי לפני 10 חודשים)...
יש לך או למישהו רופא מומלץ באיזור גוש דן?
כמה זמן בד"כ לוקח להזמין תור?
צריך הפניה מרופא משפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכירורגים מומחים
שולה זק11/10/2010כל המנתחים הם מומחים בתחום. עובדים בבתי חולים ציבוריים ופרטיים.
כמבוטחת מכבי את יכולה לקבוע תור גם לפרטי וגם לציבורי. הפטנט ללכת לרופא שהתור הכי קצר ושאת מקבלת התחייבות מהקופה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה יש מידע?
מרינה11/10/2010איפה אני יכולה למצוא רשימה של כירורגים?
צריך הפניה מרופא המשפחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרינה
שולה זק11/10/2010את מוזמנת לצלצל אלי ואשמח לעזור לך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)