שאלה מקצועית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה מקצועית
    אסתי
    12/10/2010

שמי אסתי ולפני 8.5 שנים עברתי ניתוח טבעת ירדתי יפה מאוד היום אני שוקלת 74 אבל בתקופה האחרונה אני לא מרגישה טוב עם הטבעת קודם כל שעליתי 15 קילו במשקל ואני לא מרגישה שהטבעת כבר משפיעה עליי אני סובלת המון מכאבים בקיבה וגם מידי פעם פליטות שעם זה כבר למדתי להסתדר אני לא מעונינת בטבעת הזו יותר ומעונינת לבצע את ניתוח השרוול האם יש לי סיכוי או שפשוט לוותר?
    אודה על תשובה מהירה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מקצועית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עם 74 קילו

לילך.פ
    12/10/2010

את יכולה ללכת לדגמן לא להשתרוול... למרות שאני לא יודעת את הגובה שלך אבל נניח שאת 165 עדיין את מאד רחוקה משרוול... ובניתוח שני מעדיפים לעשות מעקף עד כמה שאני שמעתי... עלייה של 15 קילו זה לא סוף העולם... תתפסי את עצמך לפני שיהיה מאוחר... את יודעת הרבה יותר קשה להוריד 50 -60 קילו... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילך

אסתי
    12/10/2010

אני יודעת כמה זה קשה לרדת 50-60 קילו זה מה שאני ירדתי בסך הכול אני לא מדברת על ניתוח השרוול מבחינת המשקל אלה מבחינה שהטבעת כבר מציקה לי וגורמת לי לכאבים וכל מיני סיבוכים למיניהם שהייתי מאושפזת בגללם אני לא רוצה להיות בלי עזר פנימי כי אני מפחדת לעלות כמו כל אחד לכן אני רוצה לבצע את השרוול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות ו- .....BMI

שולה זק
    12/10/2010

שלום אסתי
    לא ציינת איזה ניתוח טבעת עברת לפני 8.5 שנים. האם טבעת מתכווננת או ניתוח SRVG.
    ציינת רק משקל ללא גובה, כך שלא ניתן לבדוק מה - BMI שלך. נתון שהוא מאוד חשוב.
    אני ממליצה לצלצל למנתח לקבוע תור ליעוץ. לעבור סדרת בדיקות כמו וק"ת (ושט-קיבה-תריסריון) ולבדוק מה מצב הניתוח שלך, למה את עולה במשקל, למה יש לך ריפלוקס ועוד כל מיני ברורים שאת אמורה לעשות מול המנתח.
    מקווה שעזרתי במעט. אשמח לענות לשאלותיך ואת יכולה להתקשר בכל עת.
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה

אסתי
    12/10/2010

תודה על תשובתך המהירה
    משקלי הוא 74 והגובה שלי הוא 1.65 אני יודעת שאני לא עומדת בקריטריונים אבל אני כבר לא יכולה לסבול את הכאבים שצצים כל פעם מחדש
    הטבעת שלי היא טבעת מתכווננת (5) וכיום אני סגורה על 0.9 שאם אני מוסיפה עוד טיפה אז אני לא מצליחה לנשום הייתי אתמול אצל המנתח שלי וקצת התאכזבתי כי התשובה שלו הייתה קודם כל לפתוח את הטבעת שזה דבר שאני כבר עושה הרבה פעמים פותחת וסוגרת אותה לאחר חודש חודש וחצי אבל אותן תופעות חוזרות על עצמן הוא נתן לי לעשות גם בדיקות דם ואז אני צריכה לגשת אליו שוב
    אני רק מפחדת שבגלל המשקל שלי לא יאשרו לי לעשות את הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם עשית צילום

שולה זק
    12/10/2010

חשוב לדעת מה מצב הטבעת. אולי החליקה? אולי יש ארוזיה?
    אשמח אם תתקשרי אלי. יהיה יותר פשוט מאשר בהתכתבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו