מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הקאה ראשונהמירי13/10/2010
אני עברתי שרוול קיבה לפני חודשיים אך היה לי דליפה ולכן ההחלמה שלי התעכבה. אני כרגע בשלב של הכלכה הרכה ואשלשום אכלתי שלוש מזלגות של ספגטי ופשוט לא יכולתי הרגשתי את זה עומד לי בגרון והלכתי להקיא.
יום לאחר מכן הרגשתי את התחושה של כמעט להקיא עם כל מה שהכנסתי לפה ואחרי שני ביסים של דג הלכתי להקיא בשנית.
ממה זה יכול לנבוע פתאום? ומה אני יכולה לעשות? מאז אני רק שותה, אולי זה יעזור לנקות את מה שמפריע לאוכל לרדת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מירי
ריקי13/10/2010בשעה טובה שיהיה לך . המון בריאות. לגבי ההקאות אני חושבת ויתקנו אותי אם אני טועה שאת אוכלת מהר ודוחסת גם אם זה 3 ביסים. . אל תעמיסי לאט לאט ותישמרי על שתיה ואוכל לפחות 20 דקות. וזה שהקאת זה לא יקרה הרבה אל תידאגי. גם אצלי בהתחלה זה קרה . אם את דואגת אז תלכי לרופא להיבדק. למרות שאני לא הייתי חוששת. בהצלחה מתוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירי
ליאור13/10/2010כמו שריקי אמרה יתכן שלמרות שזה נראה לך מעט מאוד , זה עדיין היה יותר מידי. נסי לאכול לאט מאוד , ביסים קטנים והרבה לעיסות.
דבר נוסף שיכול להיות הוא שאת אומרת שאת עדיין בשלב הכלכלה הרכה . פסטה ודג אינם נכללים בקטגוריה הזו.
נסי לחכות קצת עם זה - אולי הקיבה שלך עדיין לא מוכנה לזה .
אם את מנסה משהו ורואה שזה עושה לך לא טוב אל תתעקשי - תחזרי צעד אחורה , לכלכלה קלה יותר , תחזרי לעצמך ואז נסי שוב .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירי
שולה זק13/10/2010ניסיתי להשיגך בנייד היום ולא ענית לי.
בגלל היבוך שהיה לך, ואם יש לך קשיים עם אוכל, אני ממליצה לפנות לרופא המנתח.
אשמח אם תתקשרי ותספרי מה שלומך וכמה ירדת במשקל.
להשתמע
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות המהירות
מירי13/10/2010אני לא יודעת אם זה ביסים גדולים כי עד עכשיו הסתדרתי עם זה.
ושולה אני מצטערת שלא עניתי לא הספקתי וזה היה מחסוי אז לא ידעתי למי לחזור אבל בינתיים ירדתי כבר 16 קילו וחוץ מהבעיה שנוצרה שלשום אני הרגשתי מצוין עד עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליפה
טארו13/10/2010הי מירי אם אפשר לדעת כמה זמן היית בבית חולים ואיך טופלה הדליפה . זה מאוד מפחיד אותי החלמה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טארו
שולה זק13/10/2010אני מתנצלת מראש על מילותי...אבל את "חופרת" "עודרת" "חורשת" יותר מידי ואת מזיקה לעצמך.
את כבר זמן רב בפורום. קוראת מה שמנותחים חדשים שיצאו "טרי מהמכבש" כותבים, כמה שהם מרוצים, מאושרים. כל אחד וקצב ההחלמה שלו, קצב ההתאוששות שלו, וקצב הירידה שלו.
הסיבוכים הם לא יומיומיים ולא "בהמוניהם".
אני מציעה שתתרכזי בדברים החיוביים. תשאבי את האינפורמציה איך לעבור את התהליך באופן מהיר ומוצלח ולהגיע לאיכות חים בריאה וטובה ולא לחפש רק את הסיבוכים והקשיים.
אשמח אם תצרי עימי קשר.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה מפחיד אותך...
לילך.פ16/10/2010אז אל תתנתחי!!!!! מה זה משנה לך כמה זמן היא שכבה בביה"ח ומה היה עם הדליפה
כל אחד ודליפתו הוא , וכל אחד והחלמתו הוא העיקר שאת רואה שהבחורה חיה נושמת שמחה ואפילו תוקעת ספגטי..... אז לא להלחיץ אף אחד כולם יודעים שיש סיכונים, כולם יודעים שיש גם סכרת, לחץ דם, דום נשימה, שומנים בדם ועוד מני כולרות... מעודף השומנים שלנו .... אגב את יודעת איזה באסה זה למות מדום נשימה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפ ו ח ד ת
שרית14/10/2010כל השאלות והתשבות מה זה מלחיצות אותי ניראה לי שאני יתנתק עד אחרי הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית מתוקה
רוזי15/10/2010לא להלחץ לפעמים שואלים בכדי לקבל תשובות אז להירגע כולם ירדו ניראים טוב בראים והכי חשוב מאושרים דרך צלחה חמודה שלנווווווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריתוששששש
ריקי15/10/2010אוהבת אותך מאמיי. יהיה בסדר חיים שלי אל תידאגי תחשבי חיובי זה טבעי להיתרגש .אני אומרת לך מה שאני אומרת לכולם עוד חודשיים שלושה נדבר ואת תגידי לי ריקי איזה אושר היום אני מאושרת. מאושרת להיות בריאה ומאושרת להיתלבש ולקבל מחמאות. ואיי וזה הכי כיף בעולם להיסתכל על המראה ולהגיד תודה לרופאים המדהימים שלנו שבילעדיהם אני בטוח הייתי נישארת היום 107 קילו. ומידה במיכנסיים 6 . השרוול מספר 1111111111111. אין על הניתוח המופלא הזה שזכיתי לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית את צודקת...
לילך.פ16/10/2010ככה דפקו לי את הניתוח... בגלל איזה שאלה של איזה יוצמאכית שאני לא זוכרת אפילו את שמה הכניסה אותי לפארנויות... והתאדתה... מתי הניתוח שלך ? אם בשבועיים הקרובים פשוט תתנתקי או פשוט תכתבי ותקראי רק תגובות שכתבו לך...כל השאר לא מעניין עד אחרי הניתוח! ואם את צריכה להתחזק דברי עם שולה, עופר, ריקי, ליאור
ואל תעשי את הטעות שאני עשיתי!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברות...
תהל16/10/2010לחשוש ולפחד לקראת כל הליך ניתוחי- זה טבעי ולגיטימי.
צריך לקחת הכל באיזון, הרי ידוע לכל מנותח מהם הסיכונים- שיש לקחת בחשבון.
יתרה מכך, אני חושבת שיש מקום לפחד מהשומן והתחלואות שבאות בעקבותיו... וממש לא מהניתוח. כל הבנות שנכנסו לפחדים- הכל בסדר... מוטב שתראו את האופק, את הימים שאחרי הניתוח... אורח החיים החדש- וזה שווה שווה שווה הכל...
מזכירה לכן ששקלתי 126 ק"ג, עם בטן ענקית וגב כפול!!!! ואני לא מגזימה... אעלה תמונה בהזדמנות. כיום אני 87 ק"ג, מברכת על ההחלטה להשתרוול ומצרה על הבחירה להינתח רק בפסח האחרון ולא הרבה לפני!!!
בהצלחה לכולם... תשתרוולו בהמוניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל חברתנו היקרה
שולה זק16/10/2010איזה כייף לקרוא כמה את מאושרת ועל ההצלחה היפה שלך.
ממני המון חיבוקים ומחכה לעדכונים "חמים".
בהצלחה ושבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל החמודהה
רוזי17/10/2010איזה יופי ירדת נהדר כמה רציתי לפגוש אותך אני מקווה בעזרת השם בפגישה הבא ניפגש שמחה בשבלך שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי מקסימה שלי...
תהל19/10/2010תודה רבה, גם אני משתוקקת לפגוש כבר את כולכם.
נכנסתי לבית חדש, ההתארגנות לא הייתה פשוטה ועודנה לא פשוטה...בכל יום מתווסף ארגון נוסף.
מקווה שיתארגן מפגש בקרוב, בצפון...חיפה למשל, כך אגיע בשמחה...הפעם מבטיחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תהל !
נעמי19/10/2010כמה אני מאושרת לקרוא את שורותייך, איזה יופי לך, איזה חיים חדשים, בשעה טובה לבית החדש ולאשה החדשה שיכולה לומר עשיתי את הלא יאומן, ושיניתי את חיי וחיי משפחתי, אני מאחלת לך כל טוב, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)