מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מחפשת את דר' מחאג'נהyarden14/10/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם
yarden14/10/2010מה שלומכם,אצלי ..אני כל כך שקועה עם כל ההשלכות של הניתוח,אני אוכלת ממש מעט יחסית לשבועות אחרי הניתוח,הדיאטנית מנסה לעזור לי ,לאכול אוכל,אבל זה בעייתי כשאוכלים 3ס"מ שניצל וככה נגמרת הארוחה,בקושי חצי מעדן קרקרים עם מעט גבינה לבנה או צהובה ,טונה ,או ביצה והכל במעט לאורך היום או חצי מכל מה שכתבתי על מים שלוקים קטנים עד חצי כוס ותחושה שאין מקום,מרגישים שהכל נמצא בלוע ואין מקום,אין חשקים למתוק למרות שהיא מנסה שאקח בסוף ארוחה,אבל זה לא מושך אותי המתוק .
אני מנסה להשיג את דר' מחאג'נה כי הדיאטנית רוצה שאדבר איתו,אוליי המעבר צר.מהבוקר אני בפלא' ודרך אסותא ,פתאום קשה להשיג אותו,כמה טלפונים קיבלתי היום וכולם מעבירים אותי ממספר למספר עד לרמב"ם ואין לי מה לחפש שם ,כי נותחתי באסותא.(מכבי)
שולה אוליי את יודעת היכן דר' מחאג'נה.
אני עוקבת אחריכם,קוראת וקראתי שהיה מפגש מרתק,גם חבר'ה חדשים הצטרפו וזה אחלה,רק מראה שנושא הניתוחים בועט קדימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו שוחחתי עם דר' מחג'נה
שולה זק14/10/2010שלום ירדן
שוחחתי עם דר' מחג'נה והוא ביקש שתתקשרי אליו.
צרי עימי קשר ואתן לך את הנייד שלו
להשתמע
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת את דר' מחאג'נה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה14/10/2010אני נמצא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)