מחפשת את דר' מחאג'נה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחפשת את דר' מחאג'נה
    yarden
    14/10/2010

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת את דר' מחאג'נה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם

yarden
    14/10/2010

מה שלומכם,אצלי ..אני כל כך שקועה עם כל ההשלכות של הניתוח,אני אוכלת ממש מעט יחסית לשבועות אחרי הניתוח,הדיאטנית מנסה לעזור לי ,לאכול אוכל,אבל זה בעייתי כשאוכלים 3ס"מ שניצל וככה נגמרת הארוחה,בקושי חצי מעדן קרקרים עם מעט גבינה לבנה או צהובה ,טונה ,או ביצה והכל במעט לאורך היום או חצי מכל מה שכתבתי על מים שלוקים קטנים עד חצי כוס ותחושה שאין מקום,מרגישים שהכל נמצא בלוע ואין מקום,אין חשקים למתוק למרות שהיא מנסה שאקח בסוף ארוחה,אבל זה לא מושך אותי המתוק .
    אני מנסה להשיג את דר' מחאג'נה כי הדיאטנית רוצה שאדבר איתו,אוליי המעבר צר.מהבוקר אני בפלא' ודרך אסותא ,פתאום קשה להשיג אותו,כמה טלפונים קיבלתי היום וכולם מעבירים אותי ממספר למספר עד לרמב"ם ואין לי מה לחפש שם ,כי נותחתי באסותא.(מכבי)
    שולה אוליי את יודעת היכן דר' מחאג'נה.
    אני עוקבת אחריכם,קוראת וקראתי שהיה מפגש מרתק,גם חבר'ה חדשים הצטרפו וזה אחלה,רק מראה שנושא הניתוחים בועט קדימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו שוחחתי עם דר' מחג'נה

שולה זק
    14/10/2010

שלום ירדן
    שוחחתי עם דר' מחג'נה והוא ביקש שתתקשרי אליו.
    צרי עימי קשר ואתן לך את הנייד שלו
    להשתמע
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת את דר' מחאג'נה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    14/10/2010

אני נמצא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו