טבעת בקיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• טבעת בקיבה
    הילה
    18/10/2010

שלום, בת 25 מעוניינת לעבור את הניתוח ה BMI שלי הוא 32, האם ניתן לעשות דרך מכבי?
    במשך שלושה חודשים עליתי יותר מ 10 ק"ג, כל החיים אני בדיאטות ומנסה לעשות ספורט, אך ללא הצלחה, בטוחה שזה הפיתרון בשבילי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טבעת בקיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי

ורד
    18/10/2010

ניתוח מבצעים לאנשים עם BMI 40 ומעלה או 35 ומעלה עם מחלות הקשורות להשמנה כגון יתר לחץ דם כולסטרול וכו'.
    מה שאני ממליצה זה ללכת לקבוצת תמיכה ולעשות דיאטה מסודרת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי אורח חיים

שולה זק
    19/10/2010

שלום הילה
    אין לי הרבה להוסיף על דבריה של ורד. רק לחדד את הנושא.
    ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים לניתוח ויוצאים רזים!!!! צריך לעבוד קשה ולשנות הרגלי אכילה ואורח חיים ולשלב פעילות גופנית. ארגון הבריאות העולמי קבע קריטריונים ובישראל משרד הבריאות והקופות עובדים על פיהם.
    קחי ברצינות את נושא הירידה במשקל ושינוי הרגלי אכילה ע"י פניה לדיאטנית, קבוצת תמיכה ושילוב פעילות גופנית - "שילוש" מנצח!!! בטוחני שעם התמדה והחלטה להצליח - אכן תראי מהר תוצאות.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הדברים האלו נוסו לצערי ללא הצלחה

הילה
    19/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הדברים האלו נוסו לצערי ללא הצלחה - תגובה

שולה זק
    19/10/2010

הילה קחי את זה ברצינות ותראי שתצליחי.
    א לא עומדת בדרישות לניתוח, תתחילי להפנות את האנרגיות למשהוא שיביא אותך לירידה במשקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש שתי חלופות לקראת ההמשך

מקס ברנר
    19/10/2010

אכן רצוי שתלך לקבוצת תמיכה,ודיאטנית ותעשה ספורט-יש מקרים שזה מצליח!
    וכמו שיודע כל מי שהיה במפגש-"דיאטות יו יו" הן דרך בדוקה להוסיף משקל-באחריות!להזכירכם:הדיאטה הראשונה שלי התחילה ב-93 ק"ג.נדרשו שש דיאטות כסאח בלבד כדי לדגדג את ה-150 קילו!
    בקיצור חביבה-נכון לעכשו את לא עומדת בקריטריונים לניתוח.אם תצליח לך הדיאטה-תוכלי לחסוך לך הסיכון.אם תיכשל-כבר תגיעי למשקל הנדרש.אז מה יש לך להפסיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו