תהל כיף לקרוא את מה שאת כותבת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תהל כיף לקרוא את מה שאת כותבת
    אפרת
    18/10/2010

הי אני אפרת עברתי את הניתוח ביום רבעי האחרון בתל השומר לא היה קל אבל העיקר שאני אחרי . כיף לשמוע איך שאת מאושרת ושמחה מקווה גם להיות ככה למרות שעכשיו מאוד קשה לי עם הנוזלים בלבד אבל אני מניחה שזה יחלוף מהר והכי חשוב התוצאות!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולף אפרת מבטיחה לך

שולה זק
    19/10/2010

לאחרונה התברכנו בפורום בהרבה חברים חדשים, מנותחים טריים, כולם מדווחים על התאוששות וירידה במשקל - דבר שלעצמו, כבר תורם על הרגשה פיזית ונפשית טובה יותר.
    אנחנו כאן ותוכלי ליצור קשר טלפוני בכל עת ולקבל תמיכה ומספרי טלפון של מנותחים נוספים.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה תודה

אפרת
    19/10/2010

תודה רבה מאוד מעודד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אפרת!

תהל
    19/10/2010

בקר טוב...
    שמחה מאד לקרוא שאת כבר אחרי... החלק הקשה מאחורייך.
    מבחינת הכלכלה החודש הראשון אינו פשוט לרוב המנותחים... בעיקר כי אנחנו אכלנים בראש ובתקופה הזו שלאחר הניתוח- לרוב בבית בהחלמה. גם זה חולף, לאט לאט תוכלי להיחשף לסוגי מזונות שונים עד לכלכלה רגילה לחלוטין.
    הניתוח הזה מתנה, אין הגדרה נכונה יותר מזו!
    אני מאחלת לך התחלה קלה, הסתגלות מהירה לשרוול ושתזכי לסגל אורח חיים בריא במהרה. המון הצלחה, תמיד פה לסייע ולייעץ...
    תהל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו