מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עצירות ארוכה אחרי שרוולדני19/10/2010
שלום רבותיי, לאלונה אין יציאות בכלל כבר 3 שבועות.
אבקות מיוחדות שקיבלה מרופא - לא עזרו.
היא אוכלת סדיר ושותה , מישהו נתקל במיקרה דומה?
לאחר התייעצות עם רופא המליצו לקחת אותה לרופא,
אז אני יוצא יתה לוולפסון - אחלה בילוי משותף.
אם יש למישהו משהו להמליץ לי אז אהיה זמין בסלולארי: 052-5634777
באופן אישי נדחה לי הניתוח ל- 31.10
אז אם המאושרת שהקדימו לה את הניתוח בוולפסון ל-25.10 קוראת פה,
אז מזל טוב לך על ההקדמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות ארוכה אחרי שרוול - תגובה
שולה זק19/10/2010היי דני
אני מניחה שאלונה קיבלה כבר טיפטל לעצירות חבל שלא העלתם הנושא במפגש.
אשמח לעזור בעצות אם הבעיה לא נפתרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות ארוכה אחרי שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה19/10/2010שלום לכם
עצירות לאחר ניתוח שרוול תופעה שיכולה להתרחש. הסיבה לכך כמות האוכל והסיבים בכמות רבה אשר הגיעו למעי הגס לפני ניתוח ועכשיו הרבה פחות. מה שניתן לעשות: שתיה מרובה, יש כל מיני מאכלים וחומרים טבעיים שיכולים לעזור למשל שמן זית או רסק עגבניות. ממליץ פגישה עם דיאטאנית בנושא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
אפרת19/10/2010נירות גליצרין בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היה
ורד19/10/2010קניתי בסופר פארם טיפות יובסלקס, שמים 7 טיפות בשליש כוס מים ושותים לפני השינה וזה באמת עזר לי.
גם אפשר להגיע עד 14 טיפות אם לא עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לנו בבית... מנסים
דני19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרנו
דני19/10/2010ברוך השם, אין נזילות אין דליפות ואין סתימות...
וואלה נשמע כמו טיפול ברכב.......
נתנו לה לשתות שמן פראפין עם דופלאק,
עושה רושם שזאת משימה בלתי אפשרית לשתות את זה.
אלונה עברה לרסק עגבניות, נראה מה יהיה,
תודה על כל התגובות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושה רושם שזו בעיה נפוצה!
מקס ברנר19/10/2010ראיתי את זה רק עכשו.צריך לתת את הדעת גם על זה במסגרת ההכנות לניתוח.אני מבין שהבעיה היא לא רק שאוכלים פחות באופן אבסולוטי (ובמיוחד פחות סיבים)אלא גם שהרחקת/הפרדת המזון מהשתיה גורמת לכך שגם שותים מעט?!
אני מניח גם שחומרים שמזרזים באופן אגרסיבי את הפריסטלטיקה של המעי לא מומלצים קרוב לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצירות
תהל20/10/2010עצירות רבותיי... מה עושים?
אחרי השרוול היציאות הן אינן כלפני השרוול, אני חווה את זה באופן אישי :(
אני ממליצה להרבות בירקות, שזיפים... להימנע מאכילת אורז או בננות.
תנסו להעשיר את הגוף במזונות שמעודדים יציאות, עדיף ממאכלים טבעיים ולא כדורים.
בהצלחה לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלונה ודני היקרים
אורנה LVIAA20/10/2010לרסק עגבניה להוסיף שמן זית וקצת מלח מתכון טוב ליציאות
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)