מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תמונת אמצע הדרך-יומן מסע 6יניב20/10/2010
יש בעיות בהאלאת תמונות בתגובה לאתר
נקווה שהפעם זה יצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כ ל ה כ ב ו ד
ליאור20/10/2010אני זוכר אותך עוד מההודעות הראשונות שלך בפורום , ונהנה לקרוא את היומנים שלך.
רואים את השינוי , נראה מצויין ואני בטוח שאתה גם מרגיש ככה .
יש לפנינו עוד דרך ארוכה אבל אנכנו בדרך הנכונה וזה מה שחשוב .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאור
יניב20/10/2010גם אני זוכר אותך עזרת לי מאוד להחליט
עוד נגיע ליום המיוחל
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואהווווווו מדהיםם
ריקי20/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לחניך
מקס ברנר20/10/2010מרשים ללא ספק!הואיל ואני חדש כאן ולא מכיר את תולדותיך:
בן כמה אתה?מה היה ה-BMI שלך בשיא?איזה ניתוח עברת?האם היתה לך גם תחלואה נלווית למשקל הייתר המכובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכל המגיבים משה-כנס
יניב20/10/2010אני בן 34 בסוף החודש
התחלתי את התהליך כמטובע לפני 9 שנים שקלתי 187 עם BMI של 59.02 מה שמוגדר כהשמנת יתר חמורה.לאחר הטבעת רזיתי עד למשקל 110 אבל פתחתי אותה כל הזמן כי סבלתי המון מהקאות וכל עוד הייתי רווק זה לא הפריע לאיש.
כשהתחתנתי לפני 4 שנים כבר שקלתי 130 ולפני עשרה חודשים הוצאתי את הטבעת במשקל 160 ק"ג.
שלושה חודשים לאחר הוצאת הטבעת נכנסתי לשרוול במשקל 165 עם BMI של 52.07
גם כן השמנת יתר חמורה.
היום 7 חודשים לאחר הטבעת כאמור 50 ק"ג פחות מרגיש מצויין אוכל כמה שהגוף רוצה ולא כמה שהעיניים דורשות.
הBMI שלי היום הוא 36.29 עדיין בהשמנת יתר לא חמורה אבל עדיין בסיכון.
לשמחתי לא הייתה תחלואה נוספת למעט כולסטרול גבולי לחץ דם גבוה וסוכר גבולי במסגרת התקין
כשנכנסתי לניתוח הרדימו אותי עם לחץ דם של 205/130 מההתרגשות מאז הכל טוב ב"ה
עברתי שלושה ניתוחים ואם הייתי מכיר את ד"ר מחג'נה לפני 9 שנים וודאי חיי היו טובים יותר מוקדם יותר ועל כך תודתי שלוחה לו.
לכולנו הצלחה
אשמח לענות על עוד שאלות משה רק אל תשאל אם זה כואב וכמה זמן יכאב
על זה אני תמיד אומר זה ניתוח יש בו סיכון כמו בכל ניתוח וזה כואב לוקח חודש החלמה מלאה וזה לא ברזולוצייה של אריכות חיים שהניתוח הזה כניתוח מציל חיים אמור לתת.
חשוב שתבחר ביד הנכונה כפי שאני בחרתי בד"ר אחמד מחג'נה מכירורגית ב ברמב"ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול ולא טבעת!!!
יניב20/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורטת
מקס ברנר20/10/2010וזה בסדר-אני יודע שזה כואב ויש תקופת התאוששות,אבל זה שווה את המאמץ כפי שאני מתרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוווו כל הכבוד תמשיך ככה
נשמנמונת20/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס ונשמנמונת
יניב20/10/2010מקס זה אכן שווה אז זה
ונשמנמונת תודה לך וברוכה הבאה
שיעבור לשניכם קל
והמון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)