מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה התרגשות...נטלי20/10/2010
אני כבר לא יודעת איך לשאת את זה....
סיימתי היום את כל ההכנות, הגעתי לוולפסון לפתוח תיק לקבלה, הייתי עם המרדים בתוך חדר ניתוח ושם באמת עיקלתי שהכל כל כך קרוב....
אני מתרגשת נורא, כבר שבוע שאני לא ישנה בלילות....
פשוטטט צריכה שיעודדו אותייי, שיהיו איתי....
כל העניין לא פשוט לי בכלל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הזמן להעמיד במבחן חברות טובות
מקס ברנר20/10/2010גם פה בפורום יש לנו מחבקות ומלטפות מקצועיות,אבל לא בטוח שתספיקו להפגש (גם טלפון זה משהו!)
מעבר לזה חשוב שתרגעי ותשני.נסי תמציות רסקיו או עזרי שינה צמחיים כמו קלמה-נרבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולנו עברנו את זה
יניב20/10/2010לא שזה מנחם או מרגיע אבל כולנו עברנו את זה
אני 3 פעמים
בכל אופן תנסי לחשוב מה הן הסיבות שאת עושה את זה
חזקי את עצמך ותהיי שלמה
זה יעזור לך לעבור את התקופה הקרובה ובכלל בכל רגע של משבר תחזרי לשם
ותשאלי למה.
אצלי למשל זה האשה והילדה והרצון הדחף האנושי לחיות ולנשום עוד יום והפחד הלגיטימי מן המוות זה מה שדרבן אותי ומדרבן אותי עד היום בכל יום
האמיני לי הסיכון שבניתוח גדול ומפחיד ככל שיהייה זעום ושולי לעומת הסבל שעלול לגרום משקל עודף
את זה יספרו לך מי שעברו את הניתוח בגלל מחלות לוואי.
אז
"היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האויר נותן בך הגנה"
ותצליחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיניבוש
נטלי21/10/2010תודה רבה רבה,יש מאחוריי הרבה אנשים אבל כמו שאנימ כירה את עצמי זה לא מספיק לי, מאמינה שאני צריכה ככה לשבת עם עצמי להרגע ולקלוט שוב שאני הולכת לעבור את זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נטלי
אפרת21/10/2010אני אפרת בת 32 אמא לשני ילדים מדהימים . לפני שבוע בדיוק עברתי את הניתוח אני ממליצה בחום אומנם אני רק בתחילת הדרך אבל אם 8 קג פחות.ההרגשה מדהימה .
ההתחלה לאחר הניתוח קצת קשה אבל זה מתגמד לעומת התוצאה .
לכי על זה בכל הכח ושיהייה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת...
נטלי21/10/2010תודה על החדרת המוטיבציה...עדיין לא כל כך מעכלת...מקווה שהכל יעבור בשלום,שיהיה לך בהצלחה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוווווו
נטלי21/10/2010תודה רבה לך... אני מעדיפה לעבוד על הרגיעון בעצמי....
וטלפון זה תמיד טוב, אשמח לקבל כדי להתעודד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה התרגשות... - תגובה
שולה זק21/10/2010שלום נטלי
יש שתי בחורות מחבקות שעברו ניתוח בוולפסון ולא גרות הרחק ממך. הן מפרסמות את הנייד שלהן אן לכל מי שזקוק לתמיכה וחיבוק.
מרשה לעצמי לצרף לך את הניידים שלהן
רוזי- 050-3337236
רוקי - 054-3934147
כמו כן את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ואשמח לעזור.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נטלי נותחתי
רוזי21/10/2010בוולפסון אני מחולון בדרך כל מגיע לבקר אחרי ניותוח לכל שאלה 0503337236 רוזי בהצלחההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה !!!!!
נטלי21/10/2010אני מודהה לכולכככם,זה מוריד לי איזושהי אבן מהלב....
אדבר איתן לקראת הערב !!!!
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נטלי חמודה
ריקי21/10/2010היי נטלי גם אני עשיתי בוולפסון.אצל ד"ר שכטר וד"ר שימעונוב הם מקסימים. אשמח להיות לך לעזר אם תרצי בכיףף.0543934147
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי
נטלי21/10/2010אלו הרופאים שאני ינותח אצלם...
אדבר איתך כבר מחר.... =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)