מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
נוווו זה דחה את הניתוח????
עינת19/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??????????????????- תגובה
שולה זק19/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שואלת לגבי בלוטת התריס...
עינת19/09/2011אני מטופלת מזה כמה שנים באמצעות אלטרוקסין, והייתי מאוזנת. בכמה חודשים האחרונים הזנחתי ולא לקחתי את התרופה, עובדה אשר משתקפת בבדיקות הדם שלי,
TSH 9.8 וFT4 12.5. בשבוע שעבר התחלתי לקחת שוב אלטרוקסין (100) האם אוכל לעשות את ניתוח השרוול בטרם אהיה מאוזנת או שעלי לחכות. סיימתי את כל יתר הבדיקות, והתוצאות בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותמשתרוולת21/10/2010
שלום,
ביצעתי סידרה של בדיקות מקיפות והתוצאות הגיעו.
רובן בתחום הנורמה למעט סוכר גבוה 166 [בירידה, עם טיפול של כדורים] ו 2 תוצאות שהייתי שמחה לדעת מה אומרות התוצאות:
TSH 5.72
C.R.P 1
הרבה הרבה תודה,
אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הראשון-מדד לתפקודי בלוטת התריס
מקס ברנר21/10/2010(תאירויד).ממנו מסיקים רמות הורמוני הבלוטה T3/T4
השני-C-REACTIVE PROTEIN-מדד לא ספציפי לקיום תהליך דלקתי בגוף וניבוי לסיכון להתפתחות מחלות לב/כלי דם בעתיד.
אני מניח שבדף התוצאות יש לך ערכי ייחוס-המספרים משני צידי הסוגריים שמגדירים תחום נורמלי?!לא בדקת היכן את עומדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכים מעל לנורמה
משתרוולת21/10/2010שתי התוצאות הללו הן בעלות ערכים גבוהים מהנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כך!צריך לברר את המשמעות.
מקס ברנר21/10/2010ומאחר שהח"מ אינו מורשה לעיסוק ברפואה במדינת ישראל,אין מנוס מלערוך ביקור נימוסין אצל רופאת המשפחה שלך.היא בעלת היידע והכשירות לחוות את דעתה אם החריגה משמעותית או לא,להציע לך טיפול,או להפנות אותך לרופא מומחה-למשל אנדוקרינולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה
משתרוולת21/10/2010ביום שלישי אני נפגשת עם המנתח של. מניחה שהוא ידע לתת תשובות מדויקות.
אני רק מקווה שהתוצאות לא יגרמו לדחיה/ אחר במועד הניתוח שאמור להקבע בפגישה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושב שהערכים האלה יובילו
מקס ברנר21/10/2010לדחיית הניתוח,אבל מאחר שמדובר בעניינים של רפואה פנימית/משפחה, מוטב שתפני לך שעה בחיים ולכי לרופאת המשפחה.בד"כ אפשר לקבל תור מהיום למחר,ואם יש לך (נניח)תת פעילות של בלוטת התריס-לא צריך להזניח.בכל מקרה-להבהל לא צריך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושבת שאאמץ אץ עצתך. תודה
משתרוולת21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)