תשובה למיכתבך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תשובה למיכתבך
    סוניה
    21/10/2010

נעמי שלום. המיכתב שלך קצת דומה לשלי.רק עברתי 50 שנה משותפים 3ילדים , 6נחדים. מישפחה שלי היתפלה מה אני מחפסת. אבל לקחתי אחלתה בידי בלבד. מחקה להחליף מידה מ56 ל46.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה למיכתבך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי סונייה!!

נעמי
    22/10/2010

אני מבטיחה לך שלאט לאט הכל יסתדר, גם לי עוד קשה עם האוכל, אבל אני כל יום מוצאת עוד משהו שמתאים לי, יותר קל לי עם האוכל החלבי מאשר הבשרי, ואני מאד אוהבת פירות, ככה אני מסתדרת, אבל כל המרץ להוריד במשקל שכל כך היה לי כבר קשה אתו. יש לך דרישת שלום מד"ר שוורץ היום הייתי אצלו, הוא ממש מדהים והוא כל כך דואג ושמח לראות שירדתי יותר מ20 קג. הוא שלח אותי למכון כושר ואני התחלתי להתאמן, אני פשוט לא מאמינה לעצמי, בבית חולים הוא היה צריך להרים לי את הרגליים למיטה, לא יכולתי לבד. אז אני מאושרת שלקחתי את החיים שלי ביד. ועכשיו הכל תלוי בי ויהיה בסדר. עוד נגיע ל-46 . אז כל טוב לך. הטלפון שלי 09-7457607 נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמי את כהרגלך מדהימה

שולה זק
    22/10/2010

את בהחלט יכולה להיות גאה בעצמך. בנחישות. באופטימיות. בעשיה. ובמיוחד בחיוניות שבך ששווה 100 קילו ולא רק 20 שהורדת בפועל.
    מחבקת אותך חזק
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו