מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כאבים חוזרים-מבקש עצהאלון23/10/2010
היום, לאחר 7 ימים של נוזלים בלבד, אני מתחיל מעבר למזון רך.
טעמתי 2 כפות גבינה ואז לאחר מספר דקות התחילו לי כאבים בבטן. לא כאבים חזקים כל כך אבל עדיין. כאבים קלים שלא חשתי בהם קודם.
האם זה קורה בגלל המעבר למזון רך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלון
ריקי23/10/2010בשעה טובה שיהיה לך ובהצלחה בדרך הנכונה. גם לי זכור שאחרי שהתחלתי לאכול גבינות ומעדנים היו לי קצת כאבים אבל שטויות אלון את הקשה כבר עברת . עכשיו אתה לאט לאט תתחיל להכיר את השרוול והשרוול יכיר אותך. הכל בסדר אלון הכאבים יעברו והכל יעבור ..אני לא חושבת שיש ממה לדאוג. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תיקון קטן - זה טבעת .לא שרוול.
אלון23/10/2010תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך כנראה לחכות ליניב, שולה או ד"ר
מקס ברנר23/10/2010יש כאן אנשים חביבים ומסבירי פנים, אך רובם המכריע בוגרי שרוול או מעקף קיבה והשאר כאלה שמתכננים להיות כאלה יום אחד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלון שבוע טוב
יניב24/10/2010אני מניח שעד עכשיו הכאבים עברו
ואוליי היו אלו כאבים של החלק העליון של הקיבה שהתמלא עד שעבר לקיבה התחתונה
זוכר? להתייחס כאילו הטבעת סגורה :)
בכל מקרה אני ממש בדרך לעבודה
אם תרצה
0507618116 ונדבר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאט לאט אבל בטוח
שולה זק23/10/2010היי אלון,
איזה כייףףףףףףף......טעם גן עדן לגבינה נכון? אפילו שכאב קצת !!!!
כשאתה כותב "2 כפות" כולי תקווה שלא אכלת בבת אחת שתי כפות - אלא 2 כפות "בקטנה" כל פעם קצת.
הכאב הוא סביר. הכל עדיין טרי ובצקתי. זה לא ממש כאב כמו אי נוחות. ממליצה בהחלט לאכול, אבל - לאט לאט עם הפסקות. להרגיל את הקיבה לחזור לפעילות. ואנא אל תשכח - לא לאכול יחד עם שתיה. זה יגרום לך לבחילה ואי נעימות רבה.
תקפיד לאכול כל 3 שעות ולשתות הרבה בלגימות קטנות בין לבין.
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לכפיות.סורי
אלון23/10/2010קרעת אותי מצחוק.....
תודה לך שולה.
כמה טוב להיות פה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה אם עזרתי
שולה זק23/10/2010הצחוק טוב לבריאות. במיוחד הבריאות תלך ותשתפר והכל יהיה יותר טוב.
מתי יש לך תאריך לניפוח וצילום וק"ת?
אגב...כמה ירדת במשקל עד עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה + ניפןח הטבעת
אלון23/10/2010באמצע חודש הבא אני יפגש שוב עם אבינוח לביצוע שיקוף וסגירת הטבעת (במידה והכל תקין כמובן).
בשבוע "הנוזלים" הורדתי 10 קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWOW
שולה זק23/10/2010כל הכבוד אלון. ממש ירידה יפה עם מוטיבציה להמשיך.
אני חייבת לך עדיין תשובה בקשר לאחוזי הירידה. תקבל אותה במהלך השבוע. אבל אל חשש.....אתה תרד את ה- 50 קילו ותהיה אחלה חתיך חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל זאת לא חוכמה
אלון23/10/2010זה בגלל שהייתי רק על נוזלים.
שולה אני מודה לך על כל הדברים, את מאוד מחזקת ומעודדת אותי ואני מאוד מודה לך ומעריך אותך על כך.
המון תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטרת הפורום לעזור לחזק ולכוון
שולה זק23/10/2010אלון - כן מגיע לך הידד גדול. זה לא פשוט שבוע ימים, 7 ימים - להפעיל משמעת עצמית ורק לשתות. זה כלל לא פשוט ולא מובן מאליו. מגיע לך מלוא חופן עידוד וחיזוק ואני משוכנעת שגם המשך הדרך תצלח בידך, מאחר והבנת והפנמת את התהליך שעברת והעיקר - שעליך לשנות הרגלי אכילה ותפיסה לגבי האוכל.
אני מקווה שגם בהמשך תפעיל משמעת עצמית ותלמד להתנהל נכון עם הטבעת ותחיו "בחתונה קתולית" חיי נצח
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שלוה
אלון23/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
טארו23/10/2010בשעה טובה איזה כיף לך שאתה כבר אחרי מאחלת הרבה הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)