מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- יקשקשנים...לילך.פ23/10/2010
רק נעדרתי ל 3 ימים (חופשה בצפון עם חגוש והילדים) וכתבתם כל כך הרבה....
שאני לא מצליחה להדביק את הקצב...
ואפילו לא התגעגעתם או שאלתם לשלומי ???????????????????????
טוב רק אספר שזאת אמנם חופשה בארץ ולא הרחקתי לכת לאירופה כמו צנובר
אבל היה פצצה...הנוף של ראש הנקרה ... השקט, המסעדה הלבנונית עם הכבש הממולא באורז ושקדים עשו לי את זה...
לשמחתי חגי עלה 2 קילו ... ואני לא רוצה לבדוק אפילו מה איתי...
אלק הוא אומר לי ממחר מתחילים רגיל (מה שהוא עושה אני שכחתי ממזמן) אוי כמה ימי ראשון שאני התחלתי בהם בדיאטה.... רק אלוהים עדי...
מה שנראה לי שאני הולכת לעשות השבוע זה קודם כל לגמול את מיכאלי סופית!!! מהנקה... ואח"כ כשאהיה בטוחה סופית שהבית לא יתמוטט בלעדיי אתקשר אליך
שולה אהובתי שתעזרי לי לחבר קצוות עם גברת פייגן שנראה לי שאני לא באה לה בטוב... ונעשה ניתוח הפתעה... גם לחגי אני אספר יומים לפני.
שבוע טוב חברים יקרים שלי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה יפה שלי
ורד23/10/2010שמחה שנהנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך כמה את מתוקההההההההההה
רוזי23/10/2010כל דרך
שתלכי אנו=חנו איתךךךךךךךךךך עד הסוףףףףףףףףףףף שיהיה בהצלחהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופשה????
דני23/10/2010ואני חשבתי שנמאס לך מאיתנו.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךךךךךךך
ריקי23/10/2010עד הסוףףףףףףףףףףףףףףףף בכל הכוח מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה-חופשה זה יופי!
מקס ברנר23/10/2010ואכן נכתב כאן הרבה בימים האחרונים.חלק כתבו הרבה מילים וחלק סתם חזרו על אותיות וסימני פיסוק (צריך לדבר עם ההנהלה שתגזום את זה באופן אוטומטי ואז תצטרכי פחות זמן להשלים חוסרים)
אז זהו-מחר חוזרים ל"דיאטת נווה תרצה"?אני מניח שאת הבדיקות הטרום ניתוחיות השלמת? (כי עמדת בפני ניתוח)אם הדברים לא יסתייעו עם ד"ר פייגין אזכירך שחברינו הטובים ב-"הראל" מציעים לך גם את:
ד"ר קוריאנסקי (המנתח של לי)ד"ר שוורץ(המנתח של נעמי)ד"ר אבו עביד(חביב הציבור החרדי בין השאר)ו-פרופ' רובין(שגם בו דיברו פה נכבדות) כך שיש לך בחירה בין מספר מנתחים מעולים,וגם קופה"ח משתתפת בדמי התייעצויות עם רופאים מומחים כשתמצי את ההשתתפויות של חברת הביטוח.
בקיצור-להפסיק למשוך זמן!את צריכה כבר להגיע לשלב הגבינה הלבנה (אם לא הקציצה המעוכה) לפני שאני אוכל לפרסם את תאריך הניתוח שלי.מפרומים אלך לאכול אצל ד"ר שקשוקה בביקורי הבא ביפו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
צנובר23/10/2010תתארי לך כמה "חומר" אני הייתי צריך להשלים...
וד"א, את הנוף של ראש הנקרה אני מכיר היטב, נולדתי 7 ק"מ משם, ואני בונה שם את הבית החדש שלי...
תמסרי לחגי ד"ש וכמובן להורים.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך מתוקה!
נעמי23/10/2010כל כך נעים לקרוא הכל, אני בטוחה שבסוף תחליטי ותעשי מה שטוב לך, כי זה הכי חשוב. כל טוב לך, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)