בדיקות דם.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם.
    ריקי
    25/10/2010

שלום לכולם. אתמול עשיתי בדיקות דם והתשובות כבר הגיעו היום. אני אשמח גם עם הרופאים יענו לי על זה. היה כתוב ככה: נראו תרומבוציטים גדולים : זה קצת הדאיג אותי ודיברתי עם הרופא והוא אמר לי משהו בקרישת דם והוא אמר שאני צריכה לעשות עוד פעם בדיקות. מה זה?ולמה זה קורה?ומה עושים?שאר הבדיקות יצאו לי בסדר.טוב אני יעשה שוב בדיקות .התעלפתי מכאב אתמול בבדיקה לא מצאו לי וריד אוףףףף עוד פעם בדיקות איך אני שונאתת. טוב לא נורא יהיה בסדר . קטן עלינוו.אשמח לקבל תשובות מכולם.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מזכירה אני 6 חודשים מהניתוח.

ריקי
    25/10/2010

שרוול כמובן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריקי

אפי אלון
    25/10/2010

אהלן

איזה מהפכים רגשיים ב-3 שניות
    את כבר חצי שנה אחרי ניתוח, מרגישה טוב ונראית מדהים!!.... אז נראה לי שהכל טוב....
    לגבי הבדיקות, אני לא יכול לעזור אבל נראה לי שבהכל אפשר לטפל במידה וישנן בעיות
    והחלק הקשה יותר כבר מאחורייך.... אז תהיי חזקה ומחזיק לך אצבעות שהבדיקות הנוספות תהיינה תקינות

אפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח תודה אפי אלון

ריקי
    25/10/2010

ואיי איזה מחמאות תודה איזה כיףף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו