שאלה בבקשה..

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה..
    ללי
    25/10/2010

שלום, אני בת 37, אמא לשלושה ילדים קטנים בני 1,3,5. כל חיי אני עוברת מדיאטה לדיאטה והגוף שלי חי ברכבת הרים על המשקל.כרגע אני עם BMI 35. היום ממש קשה לי לתפקד עם הילדים בגלל המשקל אולם המגבלות שלי אינם בצורת "מחלות נלוות" (אני חושבת). לדוגמה כואבות לי כפות הרגליים, כאבי ברכיים, אני עייפה... הדבר היחיד שנמצא בגבול העליון (לא מעבר אליו) הנו הכולסטרול. מאחר ואני משוכנעת שאני צריכה את הניתוח (אני לא יכולה לתקן את המוח שלי ואני יודעת מנסיון שבעתיד אחזור לBMI גבוה יותר) האם כולסטרול גבוה זה מספיק בכדי לקבל את הניתוח?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים

שולה זק
    25/10/2010

שלום ללי,
    כפי שציינת כרגע את לא ב BMI המתאים. החוק היבש קובע BMI 35 עם לפחות שתי מחלות נילוות סוכרת, כולסטרול, לחץ דם, דום נשימה וכו'.
    אנחנו משתדלים להצניע את ה"שתי" , אך שלא תחשבי שאין מקרים שהקופות עושות "שרירים" למי שלא עומד בקריטריונים עם המחלות.
    מצד אחד אני יכולה לעודד אותך - שעליך לשמוח שאת בריאה וכן יכולה לקחת את גורלך בידייך ולרדת במשקל. ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. ממש לא. בשביל לרזות צריך לעבוד!!!!!!!!! פגישות עם דיאטנית, לאכול תפריט דיאטתי, לשלב פעילות גופנית, רצוי גם להרשם לקבוצת תמיכה. וככה משנים הרגלי אכילה ויורדים במשקל.
    מאחר ואת לא בקריטריונים - תחשבי שעברת ניתוח וירטואלי. תתחילי לישם את כל שכתבתי לעיל ותראי שאת תרדי במשקל ותהיי גאה בעצמך.
    אם את מאוד מתעקשת לבדוק ולברר אם תוכלי לקבל התחיבות לניתוח, את יכולה ללכת לרופא המשפחה, לעבור סדרת בדיקות לסוכרת, לחץ דם, כולסטרול וגם מעבדת שינה לבדוק אם את סובלת מדום נשימה בשינה.
    לא יודעת עד כמה עזרתי או עודדתי. מוכנה להוות לך תמיכה להתחיל לשנות אורח חיים, הרגלי אכילה והתנהלות ללא ניתוח.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה. לצערי נאלץ להפגש בBM

שמחה
    25/10/2010

BMI 40 בו נפגשתי פעמים רבות בחיי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו