מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מקס תרשום גם את הניחוש שלי...לילך.פ26/10/2010
אם אתה עכשיו סובב 146 קילו... בהנחה שעד שתעבור את הניתוח תעלה עוד 7 קילו ... (מלחץ הניתוח... או סתם חגיגות סיום האכילה הפרועה..) אז אנחנו ב 153 אח"כ באה דיאטת נווה תרצה שבטח תגרום לך להוריד משהו כמו 8 קילו בהנחה שתעשה אותה רק שבועיים ... וגם זה בזלזול ... כפי שהכרתי אותך עד עכשיו לא נראה לי שתעמוד בה ... במדיוק... אנחנו עומדים על 145 קילו כעבור שנה מהניתוח אתה תשקול כמו שירות מד"א או מכסימום מכבי האש קרי : 101 / 102 ...
אגב פספסתי מה מובטח למנחשים נכונה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אתקוף את זה מכוון אחר....
דני26/10/2010אני לוקח בחשבון שיש לך כוונה לראיין עוד 7 מנתחים לפחות,
הבדיקות שאת הרץ אליהן, חלקם יפוג תוקפן ותצטרך לחזור עליהן....
ואחרי הכל להמתין בתור במנותחים הפוטנציאליים שעקפו אותך.....
נשאר לי להסיק שהניתוח יהיה בסביבות יוני-יולי 2010
מכן אני מעניק לך 28 ק"ג ירידה מול משקלך כעת.
אני מאחל לך באמת ובאהבה, שהתרחיש שלי הוא דמיוני,
אני מאחל לעצמי לטעות , ובגדול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני
רוזי26/10/2010דווקא היום שאלתי עליך מתי הניתוח שלך הבנתי בסוף החודש אשמח לבוא לבקר אותך דש לאלונה ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמוצ"ש - אני מתאשפז - הניתוח ביום א
דני26/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנילה היקר!!!
נעמי27/10/2010אני מאחלת לך בהצלחה, להכנס בראש מורם ולדעת שאתה מתחיל חיים חדשים.
אל תדאג אלונה דואגת להכל. ואנחנו פה. כל טוב, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני כמה אתה שוקל ?
לילך.פ27/10/2010כשההיתה כאן אצלי נראתה פחות משמנמוד... עכשיו אמרתה שירדתה 10 קילו.... באמת כמה יש לך להוריד...? ואם לא "נדבר" עד מוצ"ש אז בהצלחה ענקית ונשיקות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים טכניים...
דני27/10/2010את הדיאטה שלי התחלתי יחד עם אלונה - שבועיים לפני הניתוח שלה, כלומר לפני 8 שבועות.
כשפצחתי בדיאטה - שקלתי 124.8 ק"ג על גובה של 173 ס"מ,
היום - נשקלתי ומצאתי שאני שוקל 113 ק"ג, הגובה שלי 185 ס"מ
והשם שלי בתעודת הזיהוי השתנה ל- בראד פיט
סתםאאם צוחק, חחחחחחחחחחח
הכל נכון חוץ מזה שלאשתי לא קוראים אלונה,
קוראים לה אנג'לינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני בשעה טובה ומוצלחת
אורנה LVIAA27/10/2010מאחלת לך את כל הטוב ושיהיה בהצלחה בדרך החדשה לחיים
נשיקות גם לאלונה אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחולי בריאות והצלחה בניתוח
מקס ברנר27/10/2010יישמור עליך אלוהים וחזור אלינו (וכן-גם אל אלונה והילדים...)בריא ושלם!
תזכיר רק למנתח ולצוותו למה הגעת בעצם,אחרת סתם יוציאו לך את התוספתן ואת כיס המרה כדי לצאת ידי חובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יכול לקרות!!!!!!!
דני27/10/2010פשוט - את כיס המרה כבר הוציאו לי לפני 8 שנים,
אם הוא ימצא ש"צמח" לי חדש - אז שיהיה לו לבריאות.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני
ריקי27/10/2010הנה זה מגיע אני מאחלת לך בהצלחה איש יקר שכמוך. אתה תצליח כי אני יודעת שאתה רוצה. . אתה תעבור את זה והכל יהיה בסדר. היתרשמתי מאד לטובה ממך אתה מקסים. ב ה צ ל ח ה .ריקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה המון בהצלחה.
אלון27/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה ללילך ועוד סלוגאן לשולתנו
מקס ברנר26/10/2010לילך-הזוכה המאושר (דמייני אותי מכריז על כך בבריטון הלירי שלי ובאינטונאציה משובחת של קריין טקסים מנוסה)יקבל ארגז ובו כ-20 ספרים-בעברית ובאנגלית- בנושאי הרזיה,דיאטה ובישול דל קלוריות.אוסף משובח, שנבנה במשך שנים רבות.
שולה-המרואיין הרביעי שלי (איש הציבור גבה הקומה)חשש שהוא הולך למות טרם זמנו למרות שהורין האריכו ימים שניהם.זה לא התאים לו ולכן נותח.בהיותו איש שיווק המציא את הסיסמה שליוותה אותו בדרכו:"אין שמנים בני שמונים!".אני חושב שזה נכון,אם כי שמנות בנות 80 הכרתי אישית.הוסיפי זאת לפתגמייך אם אהבת.
הוא גם נתן לי טיפ לחתונות:"תאכל רק שני סיגארים!לא חייבים לאכול ארבעה סיגארים,שני בורקאסים ועוד ארבעה קבבים עוד לפני החופה".איך זה עובד אצלכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסילה היקר!!
נעמי26/10/2010אני יודעת ובטוחה שאתה כבר החלטת על כל צעד שאתה עושה ומתכונן להפתיע את כולנו, אני מבטיחה לך שתוך שנה אתה ב two digits שזה 95 קג וגם פחות.
וכולנו נשמח יחד איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלספור זה קשה
שולה זק27/10/2010חוץ מכסף ולפעמים את הקילוגרמים אני לא סופרת כלום.
אוכל - חחחחחחחח מי סופר??? אני מגיעה לארעים אני אוכלת רק מה ש"שווה" באמת. בלי "לדפוק" חשבון!!! להתמלא בסיגרים????למה יקירי.? מה מיוחד בהם? זוללת מכל הבא לפה , מה שאין בהישג יד בכל יום ובכל פינה (למשל המפרום אצל לילך).
ועכשיו לפן הרציני - היום אני הולכת לאירוע למען אירוע ולא בגלל האוכל. האוכל לא מהווה אישו לא באירוע זה או אחר. ברור ובטוח שאוכל אבל חוץ מזה יש גם ריקודים , חברים להסתובב איתם לא רק "קדימה אוכל".
"שמנים לא מגיעים לשמונים" - יפה, אהבתי!!! אמכור הלאב בשם חברך הנסתר.
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)