מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מה לפי דעתכם השעות הנכונות לארוחות?אלון28/10/2010
אצלי למשל בין 6 וחצי לשבע בבוקר ארוחת בוקר
בסביבות 10-11 יוגורט
2 וחצי - 3וחצי ארוחת צהריים
8 בערב ארוחת ערב
כמובן שהמון שתייה בין לבין.
מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי חסרה לך ארוחה
אהובה28/10/2010המרווחים בין הארוחות שלך גדולים. צריך כ- 3 שעות בין ארוחה לארוחה, כך שבין הצהריים שלך לערב יותר מדי זמן. תנסה לשמור על 3 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת אבל
אלון28/10/2010יש לי גם אילוצים. אני נוסע שעה הלוך ושעה חזור מהעבודה ואז אם אני הולך לפי 3 שעות זה יוצא לי בדיוק מתי שאני צריך לעזוב את המשרד ואני הרי לא רוצה לפספס את הרכבת....
ולכן עקב האילוצים האלה אני נאלץ להגדיל קצת את מרווחי הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון
אהובה28/10/2010גם לי זה קורה. קח איתך משהו בתיק לזמן הביניים: בננה, מלפפון מקולף(אם כבר מותר לך, לי מותר, ללעוס טוב טוב) או מעדן דיאט. אתה חייב לאכול נכון כדי להחזיק מעמד ולא להיות רעב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לאכול בזמן נסיעה?
אלון28/10/2010כי כל הזמן אומרים שאסור לאכול, בעמידה,הליכה, נסיעה...וכו'...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי
אהובה28/10/2010ששווה לך להתעכב במקום העבודה 10-15 דקות בשביל זה או לעצור איפשהו ולאכול בנחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבין אוחת צהריים לערב- ארוחת בייניים
אפי אלון28/10/2010לכן זה בסדר לאכול בדרך הביתה אפילו פרי בגודל בינוני נחשב כארוחת בינתיים (זה גם עוזר להעביר את זמן הנסיעה) תפוח הינו הפרי המומלץ ביותר, אבל גם אחרים זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלון מניסיוני
רוזי28/10/2010ואחת שבחוץ המון אין כמו מרק 10 ושקדי מרק תמיד טוב בתיק זה לדרך טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)