נלחצת מכל דבר קטן

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• נלחצת מכל דבר קטן
    ליאל
    28/10/2010

אוף..אני באמת לא יודעת אם אני סתם מלחיצה את עצמי מכל שינוי קטן שקורה לי בגוף אחרי הניתוח,זה כאילו אני כבר לא מכירה את הגוף שלי כמו פעם.
    כמו שאתם יודעים אני כמעט שבוע אחרי הניתוח וכשאני שותה מים (בלגימות קטנות כמובן) לפעמים הם עוברים חלק ולפעמים זה קצת כואב בבית החזה,זה כאבים נורמליים לדעתכם?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נלחצת מכל דבר קטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתייה מרובה במידה

יניב
    28/10/2010

ליאל הגוף שלך ואת עברתם תהליך כירורגי מגביל
    זו נקודת המוצא
    מכאן את חייבת ללמוד להקשיב לגוף שלך ולא לאפשר לעיניים ולתחושות ישנות להזיק לו.

הצמא שאת מרגישה הוא טבעי אבל את חייבת ללמוד לשתות בלגימות ,להרגיש את הגרעפסים לאחר כל לגימה המעידים על המעבר ולא למהר ולגמוע את כל הבקבוק.

יעברו עוד מספר חודשים עד שתוכלי ללגום 3 לגימות רצופות

זכרי כי בשלב הראשון חצי כוס משקה עלול בבת אחת וגם רבע עלול לגרום לך לאי נעימות שתוכלי להמנע בעזרת לגימות קטנות מתונות ומבוקרות

התהליך ארוך להכרת הגוף ולהפטר מהרגלים ישנים לא מספיק רק הניתוח גם ההבנה שלך והרצון שלך להצליח וללמוד ללמד את הגוף שלך הרגלים חדשים בריאים יותר שיתאימו לאורח החיים החדש שלך.

בהצלחה
    יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו