מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לכל מי שיכול לעזורמירה31/10/2010
קודם כל שתדעו שהפורום שלכם מקסים התמיכה ופרגון מדהימים.
משקלי 107 וגובהי 174 ס"מ, הייתי אצל ד"ר שפירא רם משר"פ שערי צדק וכנראה אצלו אנותח. בצעתי את רוב הבדיקות שהוא שלך אותי לעשות, השאלות שלי הם:
האם משהו אמור לבדוק את הנתונים שלי לגבי המשקל שאני מדווחת עד כה אף אחד לא שקל אותי לא המנתח ולא רופאת המשפחה, הBMI שלי הוא 35 וקצת ולא יזיקו לי מס' ק"ג נוספים (שמשום מה אני לא מצליחה לעלות למרות הנסיונות שלי) בשביל שיאשרו לי את הניתוח (יש לי מס' מחלוות נלוות שלהערכתו כל המנתח ורופאת המשפחה מספקות סיבה לניתוח.)
אני חברת קופת חולים כללית מושלם - האם הם ידרשו ממני לבוא להישקל, היכן כל הסיפורים שאנשים שותים לפני המשקל או מוסיפים משקלות כדי שיאשרו להם? האם כדאי להוסיף עוד מס' ק"ג למשקלי (כלומר לרמות)
השאלה השניה שלי היא המנתח שלח אותי להערכה פסיכיאטרית , הוא אמר שזו דרישה של הקופה, רופאת המשפחה ומנהלת המרפאה אמרו לי שאין צורך בכך, לאור ניסיונם עם מנותחים אחרים, האם באמת בדיקה זו מיותרת, אני חוששת שלאחר הכל יעכבו לי את ניתוח בגלל זה.
אודה לכם על תשובתכם והערותיכם המחכימות והמהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מא היקרה
עדן31/10/2010את המשקל שלך בודקים בוועדה ואז קובעים BMI . אם יש לך שתי מחלות נלוות אז תדאגי רק לא לרדת מBMI 35.
לגבי הערכה פסיכיאטרית - כולם עוברים את זה וזה גם לא אמור לעכב
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל מי שיכול לעזור - תגובה
שולה זק31/10/2010נלך שלב שלב
1. ה- BMI שלך 35.4 - איזה מחלות נילוות יש לך המוכרות באינדיקציות לאישור ניתוח קיבה - לחץ דם, סוכרת, כולסטרול, טריגליצרידים, דום נשימה?
2. הערכה פסיכולוגית רצויה מאוד - קופת חולים כללית דורשת זאת למתן אישור לניתוח.
3. כמו כן עליך להיפגש עם דיאטנית
על מנת לקבל התחייבות כספית (טופס 17) שהקופה משלמת ולא את, עליך לעמוד בכל הדרישות.
איזה ניתוח את עושה? האם התיעצת עם רופא שעושה את כל סוגי הניתוחים, על מנת להתאים לך את הניתוח היעיל לפי ההיסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, פרעות אכילה?
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר עוד מס' שאלות
מירה01/11/2010קודם כל תודה על התגובות המהירות, אז ככה, המחלות הנילוות שיש לי הם כולסטרול גבוה, צילוליטיס כרוני עד כדי כך שהגעתי לאישפוז ממושך בבית חולים ונזקים כרונים לרגל עם הבהרה שעלי לרדת במשקל, מסתמים דפוקים בשתי הרגלים שגורמים לבצקות ואי יכולת לעמוד על הרגלים או ללכת. כפי שאמרתי כבר נפגשתי עם המנתח והוא טוען שיאשרו לי את הניתוח - אני מדברת על ניתוח טבעת.
איך אני יכולה לדרוש מהקופה הפניה לאבחון פסיכיאטרי כאשר מנהלת המרפאה שהיא גם רופאת המשפחה שלי טוענת שאין צורך ולא קיים שירות פסיכולוגי בקופה, לא הוזכר לי ועדה רפואית האם אתם בטוחים שגם בכללית מושלם קיימת ועדה כזאת?
ושאלה נוספת שלא עניתם לי היא מי אמור לשקול אותי האם הם מסתמכים על המשקל שאני מדווחת להם?
אנא נסו לעודד אותי שיש לי סכוי , אני לא יכולה לחשוב שאני אשאר כפי שאני ,אני פשוט לא מתפקדת ובדכאון תמידי, אני כבר חולמת על היום שאחרי...
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר עוד מס' שאלות - תגובה
שולה זק01/11/2010תיצרי עימי קשר טלפוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)