מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הכירו את המתבגרת הכי שמנה בבריטניהיניב02/11/2010
עכשיו באתר mako תחת חדשות-בעולם
כותרת הכירו את המתבגרת הכי שמנה בבריטניה
היא בת 17 ושוקלת מעל 216 ק"ג
לכל המתלבטים ואלו הקוראים בשתיקה
לכל אלו המיואשים ואלו שתקועים
סרט של 10 דקות שחובה לראות
כל ההסברים על מחלות השומן
שולה אוליי אפשר להעלות את הסרטון הזה לכאן לשאלות נפוצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יווווו
נטלי02/11/2010אני בהלם....
מצד אחד מסכנה, מצד שני לא יכולה לשלוטבעצמה...
צריך להביא אתה לישראל ...ושינתחו אותה אולי זה יעזורר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לומר את האמת
יניב02/11/2010כולנו פה בשלב זה או אחר בחיינו היינו בחוסר שליטה בכל מה שקשור במזון
המקרה הזה ממש חריג אבל כמוה פוגשים מבוגרים עצומים לא פחות ממנה
גם הילדים הצעירים של היום מושפעים מן המודרניזציה והאמריקניזציה
אם היינו בשליטה לא היינו כותבים/קוראים או נמצאים בפורום
המצער הוא שכמוה שירדה חצי ממשקל גופה וחזרה שוב לאחר שנה הריי שגם אנחנו לפני הניתוח היינו סוג של אקורדיאון
אני אישית השלתי /הוספתי בעברי מאות ק"ג מגופי בניסיון לחפש קצת שפיות
ללא ספק הניתוחים הללו מיועדים לכל אותם אנשים שנמאס להם לבזבז כסף על תכשירים וקבוצות תרופות ומיני מחלות והוא מגביל בדיוק במקום שהראש נכשל
אחרי הניתוח אני מרגיש יותר קל לומר לא פשוט לא
ולעשות את החשבון הנכון של מה כדאי לי ומה לא כדאי והאם זה הדבר הנכון שבשבילו כדאי לבזבז את נפח הקיבה החדש והמוגבל או לאכול משהו אחר מזין בריא ומשביע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)