מר בפה הצילו

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מר בפה הצילו
    ג.מ
    02/11/2010

מי הרגיש ככה ולמה זה קורה אני שבועיים אחרי שרוול אני קמה בבוקר והפה יבש והטעם מר לפעמים גם בערב שמתי לב כשאני שעה בלי מים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מר בפה הצילו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי רינה!

נעמי
    03/11/2010

ברוכה הבאה, גם אני עברתי את הטעם הרע בהתחלה, לשתות כמה שיותר מים, למצוץ ענב, אקטימל בטעם פירות, תמיד שיהיה מים ליד המיטה, אני מבטיחה לך שזה עובר, בכל אופן תתיעצי עם הדיאטיקנית שלך. כל טוב, נעמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמי היקרה

רוזי
    03/11/2010

אין פעם שלא יעבור על ההודעות שלך אני מאוד מתרגשת בשבלך את פשוט מקסימה ואת ניראת נהדר ובטח ירדת עוד איך המשפחה מגיבה לך יום מוצלח נעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוזי המתוקה!!

נעמי
    03/11/2010

תודה לך על המחמאות, אני כל כך שמחה להיות עם כולכם, כי אתם העמוד שידרה שלי, ואיזה תמיכה כולם נותנים אחד לשני, המשפחה שלי מאושרת, הם לא מאמינים איך אמא משתנית משבוע לשבוע, ואיזה מרץ, באמת חיים חדשים. וזה שוב אומר, בזכות רופאים טובים ובראש שולה. אז שרק נשמע טוב, ושכל הקילוגרמים המכוערים יעלמו. כייף לחיות, נעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו