מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רוצה לעשות ניתוח ומתיעצתחביבה03/11/2010
היי לכולם רוצה להתייעץ איתכם
עברתי בעבר ניתוח טבעת אצל סובחי והניתוח כשל המכתי לאכול כרגיל הטבעת לא עבדה עלי
היום חשבתי על שרוול או מעקף ואני הייתי רוצה את עזרתכם מה כדאי ומה נכון עבורי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרים פרטים
יניב03/11/2010כמו ששולתנו אומרת תמיד
חסרים המון פרטים
קודם כל משקל גובה BMI
דבר שני הרגלי אכילה וחולשה למתוקים אם יש
השלימי את הפרטים החסרים על מנת שיוכלו לתת לך מענה מהיר
דבר שלישי הדרך לניתוח מתחילה מפגישה עם מנתח שייתן לך את הייעוץ הטוב ביותר
אישית ממליץ על ד"ר מחג'נה ברמב"ם הפרטים שלו כאן בראש הפורום
ועוד ציטוט של שולתנו היקרה:
ישנם כאן אנשים בשלבים השונים של כל הניתוחים שיוכלו לעזור לך
השארי איתנו וברוכה תהיי
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת פרטים
חביבה03/11/2010המשקל לי 124 ואני 180
ככה אני 38.3 בי אם אי
הטבעת עשיתי לפני שנתיים עשתה המון בעיות עד שפתחו לי במיון באיכילוב לפני שנה
הייתי אוכלת הכל מכל והמון אבל בלילה בשינה היה עולה לי מים והייתי נחנקת בשינה
בנוגע להרגלי אכילה אז המצב גרוע אני אוכלת הכל מהבוקר עד הערב אוכלת בלי שובע כל הזמן רוצה עוד ועוד חזירה אמיתי
יכולה לאכול מתוק שוקולד שלם לבד ממתקים עוגות במבות חטיפים והכל מכל .
אני גרה באריאל ככה האיזור לי זה המרכז פתח תקווה
תודה חביבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חביבה
רוזי03/11/2010אני מה זה מבינה את התחושה שלך לכי לרופא תעשי בדיקות וקחי את עצמך בידיים את חייבת לעצמך לזה אנחנו פה תמיד חלקם לפני וגם אחרי
אני אחרי שראול חולת סכרת מאושרת ןאם את רוצה לדבר בשמחה 0503337236 באהבה רוזייייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חביבה
שולה זק03/11/2010בהמשך לשיחתנו הטלפונית, תרשמי את הפרטים החסרים.
יניב הוא מטובע לשעבר, שסבל המון לפני שהוציא את הטבעת ועבר לעולם המשורוולים. "אין חכם כבעל ניסיון" הוא העוזר ב"הא" הידיעה לכל נושאי הטבעת למיניהם.
בכל אופן בהצלחה וברוכה המצטרפת
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה את מקסימה תודה על השיחה
חביבה03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חביבה שוב
יניב03/11/2010את מוזמנת לבצע חיפוש בפורום זה על המילים יומן מסע
ולקרוא 1-6 בקרוב השביעי :)
כמו כן חיפוש על המילים הקאות וטבעת ולקרוא מה אחרים כתבו
בעצם להבין שהבעיה שלך עם הטבעת מוכרת וידועה ואפילו לא תפתיע מנתחים בכירים שמנתחים בשיטות המתקדמות של היום
אם כי אני חייב לסייג לטובת כל אותם מטובעים שהצליחו וממשיכים להצליח
ולסייג שוב ולומר שלא כל ניתוח מתאים לכל אחד
אגב האם יש מחלות נילוות למשקל העודף?
יש לי תחושה שהגעת למקום הנכון ויש פה אנשים מהמרכז שישמחו להמליץ לך על מנתחים במגוון השיטות
הומלץ פה בעבר להיוועץ עם מנתח שמנתח גם שרוול וגם מעקפי קיבה/תריסריון
ולהחליט יחד איתו מה הכי כדאי ונכון לך
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטובעת גם בתקווה להיות משורוולת
אסתי03/11/2010היי גם אני נותחתי אצל סובחי אני אומנם היום שוקלת 73 ואני 1.65 אבל אני לא מסוגלת להיות עם הטבעת הזו יותר אני סובלת המון מכאבים בקיבה ומקיאה די הרבה
היום אני בשלבים של בדיקות על מנת לעשות את ניתוח השרוול ואני מאחלת לך גם המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)