שוב שלום לכולכם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שוב שלום לכולכם
    ליאתול
    03/11/2010

אני מקווה שאתם זוכרים אותי מלפני שבועיים (זו שהתלבטה בין טבעת לבין שרוול והחליטה שרוול - שמי היה ליאת פשוט הבנתי שיש עוד אחת כמוני אז הוספתי 2 אותיות משם המשפחה שלי)

היום הייתי ביעוץ עם דר' דוחנו מסורוקה. אני מקווה לטוב ושיתנו לי תאריך קרוב לניתוח.
    אני רוצה שוב להודות לכולכם על העזרה והיעוץ ומבטיחה לעדכן אותכם.

אתם עושים עבודת קודש זה ממש מרגיע לקרוא את השיחות ביניכם ונראה מהצד שאתם ממש כמו משפחה אחת גדולה .
    מקווה שאחרי הניתוח תקבלו אותי למשפחת המשורוולים הנפלאה שלכם.

עם המון הערכה ליאת מגדרה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב שלום לכולכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב שלום לכולכם - תגובה

שולה זק
    03/11/2010

שלום לך,
    את לא צריכה לחכות עד אחרי הניתוח, את כבר כאן חלק מאיתנו. אנחנו נלווה אותך כל הדרך למהפך וגם אחרי נהיה איתך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאת

עופר
    03/11/2010

קודם כל ברכות על ההחלטה, אני כולי תקווה כי בקרוב תצטרפי למשפחה המורחבת שלנו שכוללת משרוולים, מטובעים ומעוקפים....
    אני מאחל לך הצלחה רבה ותמשיכי לעדכן!!!
    בכל שאלה את יותר ממוזמנת לפנות אלינו ונשתדל לענות באופן מקצועי וחברתי כאחד :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכם אין כמוכם!!

ליאתול
    03/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת מגדרה

ריקי
    03/11/2010

שלום חמודה חשבת נכון אין על השרוול. אנחנו פה תמיד אם תצטרכי ותירצי הפלא שלי 0543934147.אשמח לדבר בכיף.ושיהיה בהצלחה מתוקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו