מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולםעדי06/11/2010
הרבה זמן שלא כתבתי בפורום, אך אני תמיד בעיניינים...
אני די תקועה על ירידה של 30 ק"ג, מאז הניתוח עברה כבר חצי שנה,
אך אני חיה טוב, מגישה מעולה, מלאת מחמאות והבגדים שהיו שנים תקועים בארון (מידות קטנות יותר) כבר מתחילים להיות גדולים - אפילו קניתי סקיני בגזרה נמוכה בחנות של אנשים רגילים ולא מידות גדולות.
מאז שאני עברתי את הניתוח, עברה גם אחותי וביום רביעי האחרון גם אמי (בת 58 ).
"משפחה על הסכין" - כולם אצל דר' מחג'נה הבאמת מומלץ :)
אני מנסה לשכנע את אמא שלי להצטרף לפורום, היא כ"כ חייבת תמיכה, עברה ימים לא קלים...
שבת שלום
ואמא- הרבה הצלחה בדרך החדשה, את גדולה מהחיים,
מכאן יהיה רק יותר טוב...
עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משפחה שכזו -כל הכבוד
שולה זק06/11/2010עדי לך מגיע הידד ענק על ה- 30 קג' שירדת. ממש יפה ועכשיו את המומחית במשפחה - לעודד, לחזק, לתת עצות ואני בטוחה שאמך ואחותך ירדו יפה במשקל. חשוב שתבהירי להן על ליווי דיאטנית ושילוב ספורט כמובן.
אני מקווה שאמך תמצא את דרכה אלינו ואני בטוחה שתשתלב יפה בפורום.
שיהיה שבוע טוב ומוצלח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא אוהב אותם במשפחות...
גל (הבן)06/11/2010גם אנחנו משפחה שעברו תחת הסכין.
שניים אצל ד"ר מחגנה ואחת אצל ד"ר מטר...
30 קילו - מכובד להפליא, בקרוב אצלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)