מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מקס מתי אתה ואני הולכים...לילך.פ07/11/2010
לדפוק ארוחה בד"ר שקשוקה ?
רק עכשיו ראיתי את ההודעה שכתבתה לי ויניב הטעה אותך לעוגת הסולת קוראים
"ספרה" ואם תכניס את אישתך לאתר מורשת יהדות לוב תמצא את כל המתכונים והתמונות לאוכל הטריפוליטאי המדהים !
מה שאני מציעה ...היות ואני באמת על הקצה עם נושא השומנים זה שאני ואתה לפני שעוברים את הניתוח פשוט נלך לד"ר שקשוקה לאכול את הסעודה האחרונה או זאת שלפני האחרונה... לגבי הניתוח אני באמת מתחילה להזיז עניינים אבל בלי לדבר כל כך הרבה... מרוב דיבורים לא יצא לי כלום עד עכשיו ... אז כשיהיה עדכון אמיתי של תאריך
אני בהחלט יפרסם אותו כאן. ואני לא צוחקת באמת שאני מתכוונת להודיע למשפחתי רק יומים לפני נמאס לי ... אני זאת שלא עולה עליה כלום, שמתהלכת עם מטען חורג, תאר לך אותי רודפת אחרי מיכאלי הזעטוט שלי בג'ימבורי ... והוא למד לטפס על כל מני מדרגות ואני רואה את האמהות הרזות שקופצות ומתגלגלות עם הילדים שלהם ואני אכולת קינאה ... לא שאני לא עושה את זה אבל עצוב כמה שקשה לי!
בקיצור שטויות גם אני יגיע לזה אני בטוחה !
ואורנה כפרה שלי ... איזה כיף שאת אוטוטו עוברת את הניתוח ככה באמת אשמע ממך מה קורה .. ובטח אקפוץ לבקר... אגב כשבאים לבקר אדם אחרי ניתוח כזה מותר להביא שוקולדים או ללכת בכיון של ריוויון ?
נשיקות לכולכם לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילוש חמודה
אורנה LVIAA07/11/2010רק מרק צח ומים - ונישוב על השקשוקה חחחחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך היקרה גם אני
רוזי07/11/2010רוצה לבוא לדר שקשוקה הרבה זמן לא היייתי שם זה קרוב לעבודה
ולאורנה מבאיםם אקטימללללללל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטימל...
לילך.פ07/11/2010וואלה ... גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי רוזיטה יעלה לך ביוקר
אורנה LVIAA07/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה-ד"ר שקשוקה לא משמין
מקס ברנר07/11/2010אלא אם מגיעים עם רגשות אשם מראש.לכן אשמח להיפגש שם עם לילך ורוזלינד.מכירים אגב את "ארוחת הטעימות"שלו?המוני אורחים מחו"ל לקחתי להתפוצץ ממנה.ובעניין אחר-באיזה יום לאחר הניתוח אוכל להביא לך ל-"אסותא" קצת מציר הירקות המהולל שלי?מבטיח שיהיה צלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתביא שתי מנות (שקשוקה) באה לבבקר
שולה זק07/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד טיפ מפתיע לאורנה
מקס ברנר07/11/2010לאחר האקטימל:המרואיין הראשון שלי(תדמייני איזה גודל זה1.87 על 180 קילו) התוודה שבשבוע השני אצלו הלהיט היה "גמדים"-הגבינה הממותקת לילדים בצבעים זוהרים.וודאי שזה זמין במינימרקט הקרוב למקום מגורייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר
אורנה LVIAA08/11/2010אני אשמח לגמדים יאמי יאמי רק שבימים הראשונים אסור אז אסתפק בציר מרק צח
ואשמח לראותך ביום המחרת של הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש ולכל חבריי השקשוקה
אורנה LVIAA09/11/2010איזה כייף לכם לאכול שקשוקה כשאני בנווה תרצה גוועת.........................
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)