מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ארבעה ימים אחריעיינה07/11/2010
מותשת וחולנית מחכה לימים טובים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילוש
נטלי07/11/2010כל ניתוח זקוק להחלמה שלו...
את כולה 4 ימים אחרי...
לאט לאט הכוחות יחזרו והכל יהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארבעה ימים אחרי - תגובה
שולה זק07/11/2010שלום צילה
תני חיוך...הוא מתאים לך. תחשבי על החיים החדשים שמחכים לך מעבר לפינה. את אחרי 4 ימים של ניתוח ואשפוז - לכל הדעות לא נעים. אבל תחשבי חיובי. הלכת למהלך הזה מתוך רצון בכדי לצאת ממעגל המחלות והמוגבלויות. אני מקווה שאת תתאוששי במהרה ותדווחי לנו בחיוך כמה ירדת כבר במשקל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אמא שלי!!!
עדי09/11/2010אמא - שמחה שאת מרגישה כבר קצת יותר טוב.
עברת יחסית קשה את הניתוח, אך את אחרי!!!
אל תשכחי שגם קיים הגיל והתרגיל.
לעוד הרבה שנים טובות ורזות ביחד....
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא של עדי ברוכה הבאה
שולה זק09/11/2010עדי צודקת!!!!!!
הגיל והתרגיל אין עליהם!!!! את התרגיל (הניתוח) עברת כבר. גיל זה ברכה ואנחנו משתבחות עם השנים ועם השנים.
לא ציינת את גילך , אך הרשי לי לשתף אותך - אני בת 60, נעמי בת 64 וסוניה בת 69.
כך, שצילה יקירתי - אנחנו נשמח לחזק ולעודד.
את יכולה להתקשר אלי בכל עת ואשמח לתת לך גם את הטלפון של נעמי.
שיהיה לך המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא של עדי
עיינה09/11/2010תודה על התמיכה !
גם בבית של עדי ועינת {שעברו גם הן את אותו הניתוח לפני חצי שנה} ושל כל המשפחה
אני בת 57 , רציתי כבר מזמן לעבור את הניתוח אך קדם לזה ניתוח כריתת בלוטת התריס
לפני 4 חודשים ,
לא האמנתי שיהיה לי כל כך קשה כיוון שמאד חיכיתי לניתוח להתחיל חיים חדשים,
אבל כנראה שהמציאות היא אחרת והגוף יותר חלש.
מאתמול מרגישה יותר טוב, ומקווה שכך ימשיכו הימים ואחזור מהר לעצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום צילה
שולה זק09/11/2010התשובה בגוף פניתך.
לעבור 2 ניתוחים בפרק זמן של 4 חודשים, זה לא "תענוג" ובטוח לא חוויה מחזקת. בל נשכח את ההרדמה וההתאוששות.
כך שקחי בהבנה את מצבך, ותראי שתוך פרק זמן קצר תתחילי ממש להנות מהניתוח השני, לרדת במשקל ולהנות מהחיים.
מוזמנת בכל עת להתקשר.
בהצלה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום צילה!!!
נעמי09/11/2010ברוכה הבאה, ובשעה טובה שאת אחרי, קשה לעבור ב4 חודשים שני ניתוחים, אבל אני רואה שאת גבורה ועשית את הניתוח שישנה את חייך, את בת 57 ואני בת 64, כמה חבל שלא עשיתי את השרוול היקר בגילך, אבל "אף פעם לא מאוחר" אני כבר 10 שבועות אחרי ו-25 קג פחות, אני מרגישה מצויין ב"ה! פתאום מתחילים לשים לב, אנשים שלא ראו אותי זמן מה, אז באמת זה חיים חדשים, ואני מאחלת לך ולבנותייך דרך חדשה קלה, לאט לאט, כל יום יותר טוב. כל טוב, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילו'ש - את גדול מהחיים!!!
עדי10/11/2010שוב שובי דובי מתאים לי...:)
את כבר עלית על דרך המלך, תתחילי להנות מהכמויות הקטנות
והירידה שמגיעה בלי מאמץ גדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה נעמי סוניה וווווו
רוזי09/11/2010אתם האמהותתתתתתתתתתתתתת של כולןןןןןןןןןןןןןןן משפחת שראולללללללללללללללללללללללל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)