מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מדוע מחקו את השאלה שלי על דלף?יעל הצפונית07/11/2010
שאלתי לפני שעה על דלף השאלה הןפיעה לזמן קצר ומחקו אותה. מדוע? כי זה סיבוך שיכול לקרות ולא רוצים שאנשים יהיו מודעים לזה? אם כך הפורום מתנהל אז אבוי לנו.
חבל מאד.קחו דוגמה מפורום משורוולים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מחקו אותך!!!
ליאתול07/11/2010בסך הכל השאלה שלך ירדה למטה מפני שנכנסו הודעות חדשות.
לפני שניה ראיתי אותה, אל תאשימי לפני שתבדקי...
אני לא יכולה לעזור לך מפני שאני לפני ניתוח ואין לי מושג לגבי זה אך בוודאי שיענו לך יותר מאוחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי מחק לך?זה עדיין בדף זה
מקס ברנר07/11/2010רק שעדיין אין תשובה.צריך להמתין לאחד הרופאים.לא על כל שאלה אנחנו מעזים להשיב בעצמנו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין דבר היא לא ידעה...
ליאתול07/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא מוחק הודעות
שולה זק07/11/2010שאלת שאלה מקצועית, עליה רופא אמור לתת תשובה. כשהרופאים יכנסו לאתר תקבלי תשובה.
חבל שזו גישתך..
ממליצה שתחפשי פורום ל"הליכות ונימוסין".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוץ מזה אני להרגיעך:
מקס ברנר07/11/2010למרות החזות העליזה כאן של מין "קלאב-מד" של שמנים ושמנים לשעבר,יש כאן ביקוש ערני לדיווחים קשים.מקרה מוות חס וחלילה ,או מנותחי שרוול מורדמים ומונשמים,בהחלט זוכים כאן להתייחסות ולהתעניינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאלה שהגישה שלהם
יעל הצפונית07/11/2010היא לא לחפש את הרע אלא לחשוב רק חיובי. אני יודעת שזה לא טוב לחפש כל הזמן מה יכול להשתבש אבל אני לא יכולה להמנע מזה וזה מה שגורם לי לפחדים לפני הניתוח למרות שאני צריכה לעשות אותו.מה עושים? איך יוצאים מהפחד הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצפונית
ריקי08/11/2010לידיעתך בחיים לא מוחקים הודעה רק אם יש קללות או דברים לא מקובלים אז מוחקים. ודרך אגב בטח שלא ימחקו הודעה כזאת על דלף . דלף זה אחוז מאד קטן שיכול לקרות בניתוח. את יודעת כל ניתוח הוא מסוכן גם ניתוח אף. גם ללכת ברחוב היום מסוכן יש תאונות יש פיגועים..אז בואי לא נחשוב דברים שליליים ונחשוב חיובי. ואני מאמינה שתשובה את תקבלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)