מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני רעבה........לילך.פ08/11/2010
מקס, רוזי, ריקי וכל מי שרוצה ...
יאלה מפגש בוקר מקסים בד"ר שקשוקה...
מתי נפגשים? מקס תחליט אתה רק שזה יהיה בבוקר יש לי זמן עד 15:00 להוציא את הזעטוט... וכל מי שרוצה מוזמן ליום כיף ביפו... מה יש מגיע לנו!!!
אוי בא לי כבר לקרוע את הלחם השחור על השקשוקה החריפה שלהם...
נשיקות לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הם מגישים שם גם מה שאני אוכל?
דני08/11/2010שתי כפות קוט'ג מתובלות במה שיש....
זעתר, פיפל שחור, פלפל שאטה, אורגנו,
יש להם? אחרת לא יהיה לי מה לאכול......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דני...
לילך.פ08/11/2010אני יביא לך אקטימל ותארח לנו חברה...
כמה ירדתה עד עכשיו? ואיך אתה מרגיש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגיש מצויין
דני08/11/2010אני לא רואה ירידה יומיומית,
אבל מרגיש מתכווץ בבגדים ובחגורות.
אין לי כאבים, וסך הכל לא מרגיש רעב,
אני אוכל כמו תינוק: כל 3 שעות.
ירדתי מאז הניתוח 5 ק"ג - (עבר שבוע)
אבל שוקל 106.9 ק"ג וזה אומר 17.5 ק"ג פחות מאז שהחלטתי שהכיוון הוא רק כלפי מטה.
(וזה היה לפני חודשיים וחצי).
אקטימל לא טעים לי - מצטער, עוד לא יצא להם בטעם של סטייק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניייייייי
רוזי08/11/2010יש מלא גבינותתתתתת בטעמיםםםםםם תנסה כול מיני פשןט להתחלה זה יותר קך לקיבה שיהיה בתאיבון באלנו ללכת לדר שקשוקה ויום כיפ ביפו אזתתארגנו ונעשה זאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההד"ר הולך ותופס נפח
מקס ברנר08/11/2010ד"ר גויטיין,ד"ר מחג'נה וד"ר שקשוקה!
האם כוונת המגיבות בהמשך גם לשכור מדריך להדרכה ביפו העתיקה או בשוק הפשפשים(יציאה מהשעון) או שהכוונה ליוזמה פרטית של להסתובב ,על בסיס יידע אישי, ולקנח בשקשוקיה?
בשמחה אציע תאריכים בשבועיים-שלושה הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)