כמה שאלות..

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות..
    Anonymous :P
    11/11/2010

לצוות הרופאים והפורום שלום,
    לפני שבועים וחצי עברתי ניתוח להצרת קיבה (שרוול) במהלך השבוע הראשון ירדתי 4 וחצי קילו.
    בשקילה בשבוע השני לא ירדתי כלום, האם זה הגיוני? קשה לסבול את כל הכאבים האלו ולהרגיש כאילו אין תוצאות לניתוח.. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שהירידה שלי תתנהל בצורה אחידה? התזונה שלי ביומיום היא מאוד מנימליסטית (בכל זאת רק שבועים וחצי אחרי הניתוח) אז זה נראה לי מאוד לא הגיוני שאני לא יורדת במשקל..
    האם אני חייבת לאכול כל שלוש שעות? אולי זה שאני לא עושה את זה משפיע על הירידה שלי לרעה? קשה לי לאכול כל שלוש שעות אני לא רעבה ואני מרגישה מלאה בקיבה.
    בנוסף אתמול בלילה מתוך אחד התפרים הקרובים לחור הנקז היתה סוג של דליפה של מוגלה, אבל בכמויות לא הגיוניות, זרימה וטפטוף שלא הפסיק, האם זה נורמאלי? חבשתי את המקום אבל עדיין מה לעשות עם זה? לחכות ליום שני שיש לי פגישה עם המנתח (בכדי להוריד את הסיכות) או שפשוט ללכת עכשיו לרופא? זה מלחיץ ומפחיד.
    אני מקווה לקבל תשובה כמה שיותר מהר כי אני בבלבול..
    תודה רבה ושתיהיה שבת שלום :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות.. - תגובה

שולה זק
    11/11/2010

שלום לך,
    בקשר לתפרים ניתן לגשת לקופת חולים (ואף מומלץ) ויבדקו במקום אם יש צורך בטיפטל או ניתן חכות עד לבדיקה של הכירורג.
    לגבי הירידה במשקל. 4.5 קילו, ירידה יפה מאוד, בהתחשב שאת עדיין בצקתית ובצבירת נוזלים.
    לא ציינת מה היה משקלך ההתחלתי ומה ה- BMI.
    חשוב מאוד לאכול כמויות קטנות כל 3 שעות ועוד יותר חשוב להרבות בשתיה בין הארוחות.
    בלי אוכל ובלי שתיה אל תצפי לירידה בריאה וטובה במשקל. האם יש לך יציאות? דבר מאוד חשוב.
    לא ציינת אם את במעקב דיאטנית ואם קיבלת ממנה תפריט על פיו את אמורה להתנהל.
    אמנם החזרתי לך הרבה שאלות והשתדלתי על חלק משאלותיך לענות.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשולה

Anonymous :P
    11/11/2010

קודם כל תודה על התשובה המהירה,
    אני לא נמצאת במעקב של דיאטנית מכיוון שהיה להם לתת לי תור רק בינואר,ובנתיים אין לי דיאטנית אז אני אשמח לשמוע מה כן מומלץ,רצוי וכדאי לי לאכול בכדי להשיג ירידה מועילה במשקל.
    מה הכוונה שאני בצקתית ובצבירת נוזלים? ומתי זה אמור לעבור?
    קשה לי לאכול כל שלוש שעות.. מה אני אמורה לאכול כל שלוש שעות על איזה כמויות אנחנו מדברים?
    אין לי יציאות ברמה יומית, בערך פעם בשבוע האם זה תקין?
    הBMI שלי לפני הניתוח היה 44.63 והגובה שלי הוא 167
    יש לי כמה חברות שעשו את הניתוח הזה וירדו בשבועות הראשונים בצורה יותר משמעותית ממני,אני מבינה שכל בן אדם שונה ולכל אחד יש את רמת הירידה במשקל המיוחדת לו אבל השאלה שלי האם יש איזה שהם עוד סיבות ללמה אני לא יורדת במשקל? זה מצב מתסכל שאני לא רוצה להיות בו, אני סובלת כאבים ולא מגיעה לתוצאות שאני רוצה להגיע אליהן.
    ושוב תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בתפריט

שולה זק
    11/11/2010

יתכן והמעט שאטת אוכלת עתיר קלוריות ובגלל זה הירידה האיטית במשקל. את חייבת להגיע בדחיפות לדיאטנית. להקפיד לשתות הרבה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

אפי אלון
    12/11/2010

לא לאט
    הגוף שלך עבר שינוי לא פשוט והוא בסטרס
    תן לו קצת זמן והוא יחזיר לך בתוצאות יפות
    העצירה במשקל משמועותה התארגנות מחדש של הגוף לצרכים החדשים ןלכמויות המזון.. כשהוא יתאזן..... התוצאות בוא יבואו
    אל דאגה
    ירידה בקצב איטי ומתון טובה יותר להמשך הירידה במשקל בהמשך
    בהצלחה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו