מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני מתוסכלת....עדן12/11/2010
אני 3 שבועות אחרי הניתוח והחלטתי להתחיל להזיז את הגוף אז התחלתי השבוע עם הליכה והיום שידרגתי והלכתי לשיעור עיצוב של סטודיו C וזה ביעס אותי . אני הרגשתי כמו גוצית שמנה ומגושמת ליד כל הרזות , לא יכולתי לקפוץ ובטח שלא לדלג.
בקיצור ... נכנסתי לדיכאון.
עכשיו אני בדילמה אם להיאבק ברגשות האלה ולהמשיך ללכת או לחכות לשלב מאוחר יותר , תנו לי עצה בבקשה ...
שולה , זוכרת שירדתי ממש בהתחלה 3 קילו ...אז המהירות נעצרה וירדתי עד עכשיו 4 קילו... תמיד לקח לי זמן לרדת וזה בסדר כי בעצם בגלל זה עברתי את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדן
נטלי12/11/2010חבל לי לשמוע שהביטחון שלך ככה נמוך..
אם את רוצה עצה ממני? אני חושבת שאת פשוט צריכה להבין שהשומן אצלך הינו זמני, שעוד תקופה קצרצרה את תוכלי להתאמן כמו כולן.הרי הכל בחיינו הוא ניסיון וזמן, לאט לאט משיעור לשיעור תשרפי קלוריות ותראי עדן חדשה, שמתמלאת בביטחון, חבל שתכניסי את עצמך עכשיו לדיכאון בגלל השומן,הרי עברת ניתוח כדי להאבק בו נכון? אל תשברי עכשיו, זה לא הזמן ולא בכלל....
שיהיה בהצלחה ואני תמיד פה אם את צריכה תמיכה או משהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי
עדן12/11/2010מזל שיש את הפורום שבו אין לי בעיה להוציא את התסכול.
הפחד שלי זה שהדבר הזה יוריד לי את המוטיבציה הרי השומן הזה לפני שפגע בבריאות שלי הוא פגע קודם בביטחון העצמי
את די מחזקת אותי בזה שזה זמני .
אני חושבת שאולי זה מהר מידי בשבילי ללכת לספורט מסוג זה או שהכל בראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן
נטלי12/11/2010ללא ספק שאצל רוב האנשים הביטחון נפגע עקב העלייה במשקל...
אבל פה את עשית ניתוח....גם אני מתאמנת פעם בשבוע בזומבה אם שמעת על זה,זה שריפת קלוריות דרך ריקוד (הייתי רקדנית 8 שנים) וכולן שם רזות וחטובות, אבל מה שאני יהרוס לעצמי את הירידה במשקל? בגלל שכולן רזות? ממ לא....אני אתמן ואהיה שם בכדי שאני יראה תוצאות על עצמי...תהיי חזקה... !!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדןן החמודה
רוזי12/11/2010את כבר לא שמנה את אחרי ניתוח זה לא פשוט לדעתי תעשי הליכה לפי הקצב שלך
אם את מאיזור בת ים אשמח מאוד
ללכתתתת איתך קחי תזמן אל תממהרי מהר מאוד את תיהיה רזה וקלילה 0503337236 הפייס שלי רוזי זבטאני בכיף יקירה שבת שלום עשית צעד נבון מאודדדדדדדדדדדד לאט ובטחחחחחחחח אוהבים אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב עדן
שולה זק12/11/2010את צריכה לשדר לעצמך ולסביבה אושר. עשית זאת!!! לקחת את גורלך בידיים ואת בדרך הנכונה. איך אומרים "רומא לא נבנתה ביום אחד" ככה גם הגוף והנפש. אי אפשר לעבור שינוי קיצוני בשלושה שבועות. לדעתי אחרי 3 שבועות מוקדם מידי ללכת למכון C. את צריכה בינתיים פעילות מתונה. קצת הליכות ולא יותר.
לגבי הירידה במשקל - האם את נמצאת בליווי של דיאטנית ואוכלת על פי תפריט שהוכן עבורך???זה מאוד חשוב וחיוני.אין לך להצטער על ירידה איטית. הגוף מנווט עצמו. ככה הוא יורד ומעצב עצמו בו זמנית. את תראי - התוצאות לא יאחרו להגיע.
וזכרי - לא כולן נולדו גבוהות וחטובות.
רזות וחטובות נהיה ....גבוהות - לא נורא מתרגלים חחחחח (אני 1.53 מ')
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדן חמודה
ריקי12/11/2010קודם כל בשעה טובה. ומגיע לך מזל טוב על זה שעברת את הניתוח וברוכה הבאה אלינו. תקשיבי לי מאמיי את לא עוזבת את הסטודיו טוב שנירשמת . את תמשיכי ולא אכפת לך מכל הרזות שיהיו בריאות את עוד מעט גם תהיי רזה ובריאה שיקפצו לך. גם אני הייתי חסרת ביטחון כמוך בידיוק עכשיו רק חזר לי הביטחון ואני גאה בעצמי . ובאיך שאני ניראת.אף פעם לא נתתי מחמאות לעצמי היום אני לא מפסיקה. את תלכי ותעשי ספורט.ואת לא אחרת מכולם את בידיוק כמוהם. את יפה ותלכי בראש מורם כי זה מגיע לך. מה שתיצטרכי אני פה ועוד הרבה כמוני. בפיסבוק אני ניקראת ריקי פרבדה בעיברית. מי שרוצה יכול להיצטרף בכיףף אני יאשר. והפלא שלי אם תיצטרכי 0543934147. וזהו ניגמר גברת תרימי את הראש ותחשבי חיובי.בהצלחה מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן
אפי אלון12/11/2010אהלן
את אחרי ניתוח....
תני לזמן לעשות את שלו
השינוי יהיה גם בגוף וגם בראש ובעיקר בראש
עוד מספר חודשעם מועט!!!
תשכחי את המצב שאת נמצאת בו היום.. ותרגיגי שהחיים שלך נפלאים
נ.ב גם אני נותחתי לפני 3 שבועות (19.10).. השינוי מתרחש לאט אבל מתרחש בכל יום
תהני מהצעד שעשית
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדן!!!
נעמי12/11/20103 שבועות אחרי ניתוח והורדת 4 קג, ואת מאוכזבת....במקום להגיד לעצמך עשיתי את זה, ולתת לגוף ולנשמה לנוח, הרי היינו בכזה סטרס לפני, ועכשו להגיד תודה לאל, הכל עבר בשלום! עכשו אני 10 שבועות אחרי השרוול, ואני מבטיחה לך שהכל מסתדר, והמשקל יורד מאד יפה, כמעט 26 קג, אבל גם התחלתי ב-150 קג, אחרי 5 שבועות הרופא שלח אותי למכון כושר של ביח מאיר ולאט לאט מתחילים לזוז, אז אנא תנוחי ותהיי מאושרת שהכל טוב, תאכלי מה שהדייאטנית אומרת, ואת תצליחי, אין מה לדאוג. כל טוב לך, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמוכם
עדן12/11/2010התגובות שלכם והתמיכה פשוט מדהימה וזה מאוד עוזר . עדיין לא הגעתי להחלטה מה לעשות אבל אני לוקחת בחשבון מה ששולה אומרת שאולי כדאי הליכות ובשלב מתקדם יותר אני אלך לסטודיו C /
עשיתי את הניתוח אצל אבינוח באסותא והם לא נותנים ליווי דיאטני .
בקופה שאלתי ואמרו לי שנהוג לקבל ליווי אצל מי שעושה את הניתוח אז די התייאשתי היות וכל אחד זורק אותי לצד השני.
אני לא יודעת גם אם כל דיאטנית עובדת עם מי שעושה טבעת.
בכל מקרה לגבי האוכל , אני חושבת שאני בסדר ויש לי סבלנות - רק שיירד!!!!!!!!!!!!
הצלחתם להעלות לי חיוך , אני שולחת לכולכם המון אהבה !!!!!!!!!!11 אתם גדולים מהחיים!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדן
שולה זק12/11/2010אני מבינה שעברת ניתוח טבעת (או שפספסתי את זה שסיפרת)
מתי את אמורה להיות שוב אצל אבינוח לניפוח הטבעת?. תכיני לך בבקשה רשימת שאלות אליו וכמו כן תעמדי על כך שזכותך לקבל ליווי דיאטנית שתנחה אותך כיצד להתנהל עם הטבעת וכיצד להטמיע שינוי הרגלי אכילה.
אנחנו כמובן כאן נמשיך לתמוך ולעזור.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תזונה
נטלי12/11/2010הייתי בעבר עם טבעת...
אם תרצי הכוונה לגבי התפריט את יכולה להתקשר בכיף 0504230383....
רק לא בשבת....שתהיה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה ונטלי
עדן12/11/2010תודה רבה
יש לי מעקב בעוד שבועיים אז אני אשאל שם .
נטלי , תודה רבה , אני אעזר בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדן מליאת
ליאתול12/11/2010חברה שלי נותחה לפני חודש וחצי אצל אבינוח - טבעת , נכון אין ליווי דיאטנית אך מגיע לך דרך הקופה ליווי.
תשאלי בקופה שלך איך מקבלים הפניה לדיאטנית - זו זכותך המלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
עדן12/11/2010תודה , אני אתקשר ביום א' לקופה ואבקש פשוט תור.
לפני שבוע התקשרתי לאחת הדיאטניות והיא אמרה שעדיף ללכת למי שטיפל בי בניתוח,
בקיצור- אני אחפש דיאטנית אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטודיו C - חבל על הכסף
דפנה13/11/2010במקום לשלם כל כך הרבה כסף לסטודיו C, ולהאבק איתם באם תרצי לבטל את המנוי, שימי נעלי ספורט, צאי להליכות או לריצה. כמו כן, תקראי קצת על שריפת שומנים במקום על שריפת כסף מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה... אהבתי ...חחחחח
עדן14/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטודיו סי חבל על הכסף, מסכימה עם דפ
אולגה16/11/2010הייתי בסטודיו סי ועברתי דירה. הם לא היו מוכנים לבטל את המנוי שלי
כי זה עברתי לאותה עיר למקום קצת רחוק. לקחו ממני הרבה כסף על הביטול
של המנוי. למה אי אפשר לבטל מנוי ככה? בהתחלה היו מאוד נחמדים אבל
כשהודעתי למזכירה שאני עוזבת, פתאום יש בעיות.
אמרתי לחברות שלי את הסיפור ושלא ילכו להתאמן בסטודיו סי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)