מרגישה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מרגישה
    דורית
    12/11/2010

אלוי וכבר יגיע הנתוח התור והסתימו הבדקות עייפה כל היום מותשת אין כוח לעשות כלום מצב רוח בריצפה לחשוב שהתחתניתי רק לפני שנה מרגשה זוואה ומקרינה את כלפי חוץ רוצה תחיים שלי חזרה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דורית

שולה זק
    12/11/2010

אנחנו נשמח לעזור ולעודד. רק תגידי מה הבעיה כרגע. האם הבנתי נכון שעשית כל הבדיקות ואת מחכה לתור לניתוח.
    איזה סוג ניתוח את עומדת לעבור? איפה את עוברת את הניתוח? את לא צריכה להרגיש זוועה. תתעודדתי. את רואה שאת לא לבד.
    לקחת את גורלך בידיים ועוד מעט תתחילי לרדת במשקל ולהיות כלה מאושרת.
    שבת שלום
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל

דורית
    13/11/2010

אצל ד"ר מחאג'נה ברמבם כבר האיתי אצלו בבקורת לפני שבוע בארך יש לי כל האשורים הנתוח זה מאקף קבה כל הברוקתיות למנהם נלחמתי לפני שהגעתי אלו כי ידעתי מי אנשים לאן נכנסת גם דברתי איתך טלפונית שאמרתי לך אני מי נהריה ורוצה לעשות ברמבם ואמרת שלא בטוחה שאשרו לי אז ישרו לי בעצם אין לי בעיה ב15 בדקה אחרונה ואז חוזרת לד"ר מחג'נה לקבל תור לנתוח סתם המתנה הורגת אותי רוצה להיות כבר אחרת זה הכול .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

שולה זק
    13/11/2010

איין ברירה דורית. כמו כל דבר בחיים גם לתור לניתוח צריך סבלנות. אם הקופה ישרה לך אין שום בעיה. אני בטוחה שבקרוב, לאחר סיום כל הבדיקות, תקבלי תאריך לניתוח ברמבם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו