מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חדשה בפורום. סוכרתית זקוקה לייעוץנורית14/11/2010
שלום לכולם,
בשבוע האחרון הצטרפתי כקורא לפורום המדהים הזה. בזכות הפתיחות והשיתוף של חברי הפורום למדתי המון על ניתוחי השרוול.
שאלתי לחברים היא : האם ידוע לכם על ניתוח השרוול כמציל ממחלת הסוכרת ?
(אני חולה בסוכרת בדרגה גבוהה ביותר והרופא, ד"ר ויינשטיין, המליץ בחום רב על הניתוח, גם משום שיש לי 36.5 BMI)
אשמח לכל מידע הנוגע לקשר שבין מחלת הסוכרת לניתוח השרוול.
תודה רבה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדשה בפורום. סוכרתית זקוקה לייעוץ - תגובה
שולה זק14/11/2010בוקר טוב נורית,
עשה נכון דר' חוליו ונשטיין שהמליץ בפנייך על ניתוח. שרוול הוכיח עצמו גם בחולי סוכרת. אך, את סוג הניתוח את צריכה לבחור יחד עם הכירורג ולהתאים לך את הניתו על פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.
חברה בפורום רוזי, היתה סוכרתית כמוך וגם מטופל של דר' וינשטיין ועברה את הניתוח בוולפסון. היא נותנת את מספר הנייד שלה בפורום, כך שאני מרשה לעצמי לרשום לך אותו. תוכלי לשוחח איתה והיא תעזור לך בכייף. 0503337236.
אין לקשור את מחלת הסוכרת רק לניתוח שרוול. מסתבר שניתוחי קיצור קיבה מביאים לשיפור משמעותי ואף להחלמה בחולי סוכרת.
אני מנותחת כבר כמעט 10 שנים , והסוכרת נעלמה לי לגמרי. כך קורה להרבה מנותחים שנירפים לאחר הניתוח מהסוכרת או מצבם משתפר ומתאזן. אני מניחה שצנובר (דוד), חבר בפורום, גם יקרא את הודעתך ויספר לך על מצבו היום.
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך שולה יקרה. הקלת עלי מאו
נורית14/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נורית, אני סוכרתי
צנובר16/11/2010אני סובל מסוכרת סוג 2 כבר למעלה מ-10 שנים (היא כנראה היתה כאן גם קודם, רק שלא ידעתי).
עברתי ניתוח שרוול לפני 5 חודשים. לצערי, אצלי הסוכרת לא נעלמה, אבל השתפרה מאד. קודם כל הפסקתי להזריק אינוסלין, ואני עכשיו "רק" על תרופות בבליעה. אצלי הסוכר עולה דווקא בצום, ככה שאני קם עם סוכר גבוה בבוקר שמתאזן במהלך היום (עד הלילה הבא). המצב השתפר מאד אחרי הניתוח, מערכים של 180-190 בכל בוקר אני קם עכשיו עם ערכים של 140 בערך (בלי הזרקת אינסולין). אני מקווה שהמצב עוד ילך וישתפר, עם ירידה נוספת במשקל. (כמו שכתבתי כאן היום בהודעה אחרת, היום חציתי את קו 35 הק"ג, ומקווה לרידה נוספת).
שיהיה לך בהצלחה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סכרתית
רוזי14/11/2010שמי רוזי מחולון נותחתי לפני 8 חודשים בעקבות סכרת גבוהה בבית חולים וולפסון אני מטופלת אצל חוליו ויינשטין הסכרת יצא מממני אני מאושרת ירדתי במישקל 23 קילו ממלצה בחום ואהבה אגב יש לי כתבה בעיתון מעריב באנרגי אשמח אפ תקראי אם את רוצה לדבר אשמח 0503337236 פייס בוק רוזי זבטאני שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך רוזי
נורית14/11/2010אתקשר כבר בימים הקרובים.
שימחת אותי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנורית דברי איתי 0503337236 בשמחה
רוזי14/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)