מעוניינת לעבור ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מעוניינת לעבור ניתוח
    שירה
    01/12/2007

אך מאוד מאוד מאוד מפחדת. אני בת 30 גובהי 1.56 ומשקלי (מהפעם האחרונה שבדקתי ואני מקווה שאני לא עושה לעצמי "הנחות"..) הוא 100 ק"ג כך שלפי מה שהבנתי אני בקריטריונים לניתוח. מה שכן אני רוצה להבין מדוע קיבלתי תגובות של פחד ואימה מאנשים שסיפרתי להם כי אני מעוניינת בניתוח קיצור קיבה? כולם לא הבינו למה לי לעבור את הסבל הזה? למה סבל? ועכשיו שאני שמנה זה לא סבל? אני ממש חולה בגישתי לאוכל. אני יכולה לאכול ללא היכר מצאת החמה עד צאת הנשמה עד שאני לא מרגישה טוב..... והתאווה היא לא למתוק , בכלל לא אלא ליותר גרוע, ללחם למאפים ולצלחות גדושות עד כדי גועל! אני רוצה הסבר בבקשה לגבי המהלכים עד הניתוח כלומר איזה בדיקות עלי לבצע , כמה זמן עד שקובעים תור לניתוח, כמה ימים צריך בכדי להתאושש ומה הכוונה שכל ארוחה היא למשך 4 שעות?!? (זה מה שהבנתי ממנותחים שכתבו בפורום אחר..) ומה הכוונה לפתוח ולסגור את הטבעת? מצטערת אם הלאתי אתכם ביותר מדי פרטים ושאלות. ...ותודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניינת לעבור ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרטים לניתוח

שולה זק
    01/12/2007

שלום שירה
    כתבת יפה ותארת את הצצב בו את נתונה. "סבל" וכל מיני ביטויים בסגנון הם מיתוסים שאנחנו מקווים יעברו בהקדם מהעולם בקשר לניתוחי הקיבה למיניהם.
    אשמח לענות לכל שאלה נוספת בתחום ההרגשות, התלבטויות והתנהגויות לפני ואחרי ניתוח.
    לגבי סוג הניתוח וכל הפן הרפואי עליך לפנות לרופא המטפל שיפנה אותך לכירוג בריאטרי שיסביר לך את כל הנושא.
    בכל שאלה תוכלי לפנות אלי לנייד 050-6233250

בברכה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שולה, שוב שירה...

שירה
    02/12/2007

שולה שלום ותודה רבה על תגובתך באמת נכנסתי לאתר ובטחוני התחזק אני אפילו שמחה לבשר כי נקבע לי תור לכירורג להתייעצות ולקביעת תור לניתוח טבעת, לאחר שהאחות מדדה לי גובה ומשקל וחישבה כי ה bmi שלי הוא 42.8 והניתוח נכלל בסל הבריאת ,למרות שאני מודעת היטב למצבי.. עדיין היתה בליבי תקווה קטנה קטנטנה (ולא סיפרתי לאף אחד..)שתגיד לי הרופאה.." לא את לא עד כדי כך שמנה בכדי לעבור ניתח.." חחחח מצחיק .. בכל אופן, אני די נחושה בדעתי לעבור את התהליך אני יודעת ומאמינה כי זה ישנה את חיי לטובה. ולמזלי את לי את תמיכת בני משפחתי .
    תודה על הכל! מבטיחה לעדכן בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעד אחר צעד לכיוון ההצלחה

שולה זק
    03/12/2007

שלום שירה
    שמחתי לקרוא שאת בדרך הנכונה מבחינתך ובטוחני שתצליחי במשימה לשנות אורח חיים, הרגלי אכילה וחשיבה ולהגיע למשקל רצוי.
    תמיד אשמח לעזור בכל שאלה, התלבטות או קושי (גם זה לא חסר).
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה בניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    04/12/2007

הבעת מאוד יפה את רגשותייך. בתור מנתח אני נתקל הרבה בחולים אשר מביעים פחד מניתוח וזה טבעי. בד"כ הפחד מתמוסס לאחר ההסברים שהחולה מקבל.
    את צריכה להבין שארגון הבריאות העולמי הכריז על השמנת יתר כמחלת המאה. ומחקרים מדעיים הוכיחו שהטיפול היעיל ביותר הינו ניתוח בריאטרי. תוכלי להכנס לאנטרנט ולחפש מאמרים על ניתוחים אלו ותוכלי לראות כמה שהתוצאות הם טובות.
    בצעתי הרבה ניתוחים כאלו כאשר אני עוקב בקפדנות אחר החולים שלי. אוכל לגיד לך שמרביתם מרוצים מאוד מהתוצאות.
    אשמח לקבל אותך במרפאה שלי ברמב"ם להמשך יעוץ. ניתן לקבוע תור בטלפון
    טל 048543744

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו