מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מיואשתאדווה18/11/2010
היי לכולם .הרבה זמן לא כתבתי .אני מיואשת היום אני שלושה חודשים אחרי ניתוח שרוול .ירדתי סך הכל 20קילו כאן בפורום יש כאלה שיורדו 40 קילו בתקופה כמו שלי בלי עין הרע. אולי משהו לא בסדר איתי מחכה לעזרה .אני נמצאת אצל דיאטנית באסותה החודש האחרון אני תקועה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדווה - 20 קילו מעולה
שולה זק18/11/2010מברוק לך. מה זה מיואשת??? 20 קילו לא הולכים ברגל
תזכירי לי מה היה משקלך לפני והגובה?? הגוף יורד בהתאם ליחס מסויים. מי ששלוקח 150 קילו יורד בקילוגרמים יותר ממי ששוקל 100 קילו באותה תקופת זמן.
את במעקב דיאטנית ומתנהלת נכון - הרי את יורדת יפה ובדרך הנכונה.
בהצלחה בהמשך.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שקלת?כמה ק"ג עודפים היו לך?
מקס ברנר18/11/2010אל תאבדי פרופורציות! לקח לך הרבה שנים להגיע למשקל שהגעת בשיאך,וגם הירידה היא תהליך.גם לגוף זה לא בריא "להעלם" מהר מדי.בדקי כמה הורדת עד כה כאחוז ממשקל הגוף ודווחי לנו.
להזכירך-המרואיינת השלישית שלי-חצי שנה אחרי-לא נשקלת אפילו,אבל "מרגיש לה" שהורידה 15 קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדווה, 20 קילו בחודשיים זה נהדר
צנובר18/11/2010ממש אין לך מה להיות מיואשת, הקילוגרמים הרי נושרים, וגם אם קצת יותר לאט, הרי בסופו של דבר הכל יסתדר ותראי שהכל יסתדר לטובה.
בהצלחה בהמשך,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)