עוד

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עוד
    חיה
    19/11/2010

כמה צריך לקחת מהמולטי וויטמין נוזלי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2-3 כפיות פעם ביום

מקס ברנר
    19/11/2010

במרחק חצי שעה מהאוכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקס-שאלה:האם הנך רופא?יש לך את זה.

מל
    19/11/2010

אם לא, אני ממש ממליצה ...אף פעם לא מאוחר.(למרות , שאיני יודעת מה גילך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקס-שאלה:האם הנך רופא?יש לך את זה. - תגובה

שולה זק
    19/11/2010

מל יקירתי שבת שלום
    ממליצה לך בחום לרשום מקס ברנר בחיפוש בפורום ותתמוגגי מדבריו, מחקריו ו"חפרנותו".
    מרשה לעצמי לענות בשמו עד שכבודו יעלה לאתר - הוא לא רופא - אבל בין יתר מעלותיו הוא נטורופאת מעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילי ומקצת עיסוקיי

מקס ברנר
    19/11/2010

מל יקרה
    לגבי גילי-את מוזמנת לקרוא השרשור בו הכרזתי על תחרות לרגל יום הולדתי ה-50.חלוקת הפרסים בעוד שנה,כך שאת עדיין יכולה ומוזמנת לצרף ניחוש מטעמך!

פורום ניתוחי קיצור קיבה-השמנה חולנית

עיסוקי:לא אינני רופא,ואת החלום הזה של האם היהודיה כבר לא אגשים.אבל את יודעת-יש אנשים חסרי מנוח:15 שנים בערך לאחר קבלת הרשיון לעריכת דין הלכתי ללמוד רפואה משלימה,במסלול שלומדים בו לא מעט רפואה מערבית (נטורופאטיה).לפני ואחרי למדתי עוד כל מיני תחומים ,שההכשרה להם קצרה יותר אבל לא מצדיקים אזכור כרגע,
    לכן-כשנשאלות שאלות שאני כשיר להשיב להן אני מציע עזרה עד להגעת רופא מוסמך.חוץ מזה תוספי מזון הם יותר ב"מגרש" שלי מאשר במגרשו של הכירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למקס-מוטב מאוחר מאשר אף פעם....

מל
    21/11/2010

מזל-טוב! ליום-הולדת 50. לעולם לא אשכח את התאריך:9.11 אתה יודע למה?...
    באותו יום בדיוק נולד בני הבכור. ואשר לך,- זה בדיוק ההההההה-גיל לעשות שינוים.יש בהחלט ערובה להצלחה. כדאי להזדרז.,לפני שתגיע לגיל-51.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו