מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לשולה ולחבריי היקרים חזרתי היוםאורנה LVIAA19/11/2010
מתאוששת שותה לגימות קטנות עיפה קצת אך הכל מתגמד לא רעבה בכלל!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא יאמן אנשים אוכלים לידי ולי לא בא לאכול חחחחחחחחח
תודה לחברים היקרים שתמכו וגם לאלה שביקרו אני אוהבת אותכם\
ודבר נוסף יש לי להגיד וזה במיוחד למל את עוד תכירי את ד"ר רזיאל היא פשוט משכמה ומעלה אני ממליצה בחום ועד אז חברים להשתמע דיווחים בהמשך
שבת שלום ומבורכת לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנהלה,יק שירי:הורה חברות..
מל19/11/2010כ"כ שמחה, בשבילך,שחזרת בשלום. קחי את הזמן, כפי שאת מרגישה, להתחזקות.כבר לחשתי,פה, בפורום, שכתבתי ספר שירי אהבה(לאנשים, לארץ.)ואני רוצה להקדיש, לך, את השיר:"הורה חברות נהדרות" לא. אני לא אביא כאן את כל הספר-נא לא לדאוג! מל.
הורה חברות נהדרות מלכה גנני – מתוך סיפרה "יפות החמניות בשדות"
– שירי אהבה ישראליים.
הורה חברות נהדרות
אשרי שזכיתי לכן אהובות.
מלוות אותי בדאבות ובשמחות.
מה ערך לו לאדם היות
ללא חברות טובות?
כל אחת מכן אוצר אינסופי
אדם נפלא מלאכי.
אתן יודעות
לצקת מכד נישמתכן
לתמוך ולפרגן.
איתכן השמים יותר כחולים.
איתכן הדשא ירוק יותר.
איתכן תמיד זורחת החמה.
איתכן לחיים משמעות שמחה
ואני מודה לכן בכל ליבי
ואני מתפללת לשלומכן ואלוהים עדי.
הורה חברות נהדרות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה'לה היקרה!!!
נעמי19/11/2010ברוך בואך הביתה למשפחתך, אני מאחלת לך בריאות ועכשיו מנוחה, לא תיארתי לעצמי שכבר משחררים, אבל ב"ה שאת בבית, אני אתקשר אליך. כל טוב ושבת שלום, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנה ברוך הבא
רוזי20/11/2010למשפחת השראולים עכשיון תתני לנו עצות אורנה בהצלחהההההההההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה'לה, בשעה טובה
צנובר20/11/2010כמה טוב להיות בבית, הא?
תנוחי ותתחזקי, אבל אל תוותרי על טיול יומי מחוץ לבית בכל יום. זה מאד חשוב, גם לרגליים, גם לגוף ובעיקר לנשמה...
כמה טוב שלא רעבים בכלל, נכון? זאת ההפתעה הכי גדולה אחרי הניתוח, ועכשיו הקילוגרמים יתחילו לנשור.
בהצלחה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה,ברוך שובך!
לי20/11/2010כתבתי לך גם ב fb,מקווה שאת מרגישה טוב ומתאוששת.ספרי מה המצב
חיבוק
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנוששששש
ריקי20/11/2010ברוכה הבאה מאמיי עכשיו תנוחי את אחרי זה.אחרי שיוציאו לך את הסיכות את תרגישי יותר טוב. בהצלחה מאמוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה השבה - וברוכה הבאה
עופר20/11/2010עכשיו שאתה אחרי, ברוכה הבאה למשפחה המורחבת.
חייך מתחילים, חייכי - תהני ותראי איך השינוי יעשה לך רק טוב !
בהצלחה בתהליך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכים השבים
דניאל20/11/2010ברוכה השבה לעולם הלא רעבים.
אל תרפי ותישמעי להוראות,
תאכלי כל 3 שעות ותקפידי על שתייה.
אל תדאגי למשקל, הוא יורד מעצמו.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף!!!
גל (הבן)20/11/2010שמח שאת מאחוריי זה, אולי עכשיו את לא רעבה, אבל בחודשיים הקרובים הולכת להיות תקופה לא הכי קלה בעולם, יש קצת מלחמות והרבה למידה עצמית, אבל את מלכה אמיתית ותעברי את זה בשיא הקלות.
ב-ה-צ-ל-ח-הההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה טוב לקרוא שאת אחרי
yarden21/11/2010תקופה מרתקת מחכה לך,הרבה אנרגיות חיוביות ..מנוחה..
באהבה ירדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)