עיצה דחופה המיואשת מעצמה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עיצה דחופה המיואשת מעצמה
    טליה
    21/11/2010

יש לי שאלה אני סכרתית (לא מאוזנת) שוקלת 111 ק"ג בגובה 1.67 סובלת מלחץ דם גבוה חלבון בכליות ולוקחת טיפול לכולסטרול. אני לא מצליחה לרדת במשקל ואני יודעת שכל בעיות הבריאות שלי זה בגלל השמנת יתר. הייתי רוצה לדעת האם כדאי ללכת לעשות בלון, או משהו אחר על למנת לרדת במשקל ולהרויח חיים ממש כך אני אובדת עצות עם עצמי ותתפלאו למרות המודעות לנזקים עדיין אני לא מצליחה לבד לרדת במשקל אנא עזרו לי בעיצה המיואשת.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיצה דחופה המיואשת מעצמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהתחשב בשעה נתחיל ב-"מברקית"

מקס ברנר
    21/11/2010

1.האם קראת את השאלות הנפוצות?
    2.אם כוונתך ל"בלון גסטרו-"זה כלי לא רע,אבל לפרק זמן מוגבל.לעיתים הוא משמש כשלב ביניים לפני הניתוח ה"אמיתי".ב-BMI שלך(שאינו גבוה באופן קיצוני)-אם אין סיבה מיוחדת להמנע מניתוח-ספק אם יש צורך בפרוצדורה המקדמית.את יכולה להתחיל את התהליך המקדמי במפגשים עם רופא המשפחה ועם כירורג בריאטרי כמפורט בטקסט דלעיל.

אנא שאלי שאלות המשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טליה

yarden
    21/11/2010

אני חושבת שרק מנתח יכול לענות לך ,מאחר שכל מקרה לגופו,ממליצה לך בחום על דר' מחאג'נה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה יאוש כשיש פתרון

שולה זק
    21/11/2010

שלום טליה,
    כמו שמקס אמר - תעייני בשאלות הנפוצות ותביני מה הדרך הנכונה. כמו כן אם תעייני בדברי הכותבים בפורום, תקבלי עידוד שאת צריכה לקחת יוזמה ולטפל בעצמך.
    עד כמה שידוע לי את "הבלון" הפסיקו מזמן.
    אני ממליצה לפנות לכירורג בריאטרי שעושה את כל סוגי הניתוחים, טבעת, שרוול, מעקף. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל, המכיל את ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה ויחד איתך ימליץ על דרך הטיפול המתאימה לך לרדת במשקל עם שינוי אורח חיים לאורך זמן.
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה יקירתי מה שלומך?

yarden
    21/11/2010

איזה מדהימה את,כל הכבוד ישר כח..
    נשיקות ירדן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוך שובך ירדן.

שולה זק
    21/11/2010

יש תאום בינך לבין גל (בן) כי חזרתם אינו באותו יום חחחחחחח
    מה שלומך? דווחי ספרי מה קורה......אנחנו סקרנים
    שבוע טוב
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אצלי

yarden
    21/11/2010

אני בסדר,מ25 לאוגוסט אני מתקדמת לכיוון -30.עדיין בבית ,מאחר שהאוכל ..כן האוכל עדיין לא בסטנדרטים של הדיאטנית אני מקבלת כל מיני תוספי מזון וויטמינים.
    יש לי בדיקה אחת לא תקינה ,בעניין כדוריות לבנות ,אבל זה בטיפול..
    חוץ מזה מאושרת,מאושרת,מאושרת,החיים מחייכים ליי,מקבלת מחמאות,יש אנשים שזה מצחיק עוברים ולא אומרים שלום!!!!חחחחח
    וחלק שלא ראו אותי לקראת הניתוח ומחכים לראות אתי.
    וכאלה לצערי שלא מסוגלים לפרגן,מהאנשים שאתה לא מצפה..
    הניתוח ואוו שינה לי את החיים לגמרי,הסכרת נעלמה,התאיידה ,..
    בעלי מפרגן ,מאושר ,תומך ,עוזר מייעץ,שואל,בודק,חוקר..עושה בשבילי הכל..
    אפילו ..פותח לי את ההליכון..ומביא לי מים...
    אשתדל להעלות תמונה.
    באהבה לכולם ורק בריאות ואושר
    אוהבת ירדן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריגשת אותי

שולה זק
    21/11/2010

את מקסימה
    תמשיכי לחייך כל הזמן ותתמקדי רק באנרגיות החיוביות.
    איך אומרים בלשון עמך "ימותו הקנאים".......ואלה זה נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצה דחופה המיואשת מעצמה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    21/11/2010

טליה שלום.
    את באנדיקציה מאוד ברורה לניתוח בריאטרי. יש לך BMI40 עם מחלות רקע. בעצם ניתוח בריאטרי מאוד יטיב לך מאחר ואנחנו יודעים ש 70% מהמחלות ברקע (סכרת, לחץ דם, שומנים בדם וכו...) או נעלמים או מאוזנים במינימום תרופות זמן קצר לאחר הניתוח. אני ממליץ לך בחום להפגש עם מנתח בריאטרי אשר מבצע את כל הניתוחים. אשמח להיות לך לעזר ושיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו