מה קודם למה ניתוח שרוול או הריון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מה קודם למה ניתוח שרוול או הריון
    ilan
    21/11/2010

אני בת 40 עם עודף משקל של 30 ק"ג. רוצה להכנס להריון .
    הייתי רוצה לדעת במידה ואני מצליחה להוריד את עודף המשקל תוך חצי שנה , האם אני יכולה להכנס להריון ולא להמתין לזמן המומלץ שנה .
    מה מומלץ האם להכנס להריון עם עודף משקל ולחץ דם או לבצע את הניתוח ואז להכנס
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת חנק בגרון אבל אענה לך

yarden
    21/11/2010

היום אני בת 33 ,בגיל 40 הייתי עם עודף משקל ,סכרת שלא מאוזנת (הכנה להריון)ובכלל נכנסתי להריון והכל היה ורוד..
    לצערי עברתי הפסקת הריון ,עקב כל הצרה הזאת..כי ההריון לא התחיל כמו שצריך עם סיכון גבוה,גם הגיל גם המשקל גם הסכרת.
    עצתי ,תתיעצי עם רופאים,עודף משקל זאת צרה אמיתית ,שטומנת בחובה כל מיני דברים במהלך ההריון שהוא (רק).9 חודשים..
    אל תרימי ידיים,תתיעצי עם דר' מחאג'נה הוא בעל נסיון:-)
    בהצלחה יקירה:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ לפנות לרופא ולהתיעץ

שולה זק
    21/11/2010

לא ציינת מה גובך ומה משקלך - על מנת לראות אם את עומדת בקריטריונים לניתוח מבחינת BMI .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה מד''ר אחמד מחג'נה

ilan
    21/11/2010

100/168 + לחץ דם מאוזן בכדורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה מד''ר אחמד מחג'נה - תגובה

שולה זק
    21/11/2010

שלום לך,
    גם דר' מחג'נה יבקש לדעת את ה- BMI שלך, כך שאם את רוצה תשובה מלאה ממנו רצוי לרשום את הגובה והמשקל, לפי זה ניתן יהיה לדעת אם את עומדת בקריוריונים.
    אחדד הנושא: הקריטריונים הם: BMI 35-40 עם מחלות נילוות כמו לחץ דם, סוכרת, כולסטרול, דום נשימה. BMI 40 כל אחד גם ללא מחלות נילוות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה מד''ר אחמד מחג'נה - תגובה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    21/11/2010

שלום אילן.
    נגעת בנקודה מאוד רגישה - הריון ולידה. הרי זה הדבר הכי שיכול להיות בעולם. את בת 40 ואני מבין שאת מאוד רוצה ובמהירות להכנס להריון.
    נגש לעובדות. רצוי מאוד להכנס להריון שנה לאחר הניתוח. התהליך של הניתוח (מאז שמחליטים לעשות ועד לביצוע יכול לקחת מספר חודשים.
    עובדה אחרונה: אין ספק שקל יותר ובריא יותר להכנס להריון לא במשקל עודף
    בשבל לעשות את הדבר הנכון יש צורך בפגישת יעוץ מסודרת על מנת לחשוב על כל הדברים ביחד
    אשמח להיות לך לעזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו