מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
תודה רבה ד"ר יקר
חיים22/11/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה, כאבי בחזהחיים22/11/2010
בוקר טוב דר
שלשום בלילה ואתמול בבוקר התחילו לי כאבי גב חדים מתחת לכתף הימנית ( נדמה לי שניסבלים ) בשעה שאני שוכב על הגב, אתמול בערב כשהלכתי לישון על הצדדים התחיל ליכאוב לי החזה ועד הבוקר (עכשיו) נמשך (כשאני עומד ובשעת הארוחות זה לבנתיים בסדר) .
זה לא קורה בשעת הארוחות או באזור שלהם, זה קורה רק שאני עולה על המיטה זמן ארוך אחרי הארוחה ולא נראה לי שקשור לארוחה.
מה אני עושה ד"ר ?
תודה על התשובות
המנותח השני מיום שני האחרון ( בערב ),
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה, כאבי בחזה - תגובה
שולה זק22/11/2010הכאבים שאתה חש הם בגדר הסביר ונורמלי.
אלו ספיחי ההרדמה והגז שהוחד בעת הניתוח.
קצת סבלנות ותראה שהכל בסדר.
תסתובב קצת באוויר הצח זה ישפר את הרגשתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי לדר מחגנה
חיים22/11/2010כתבתי לדר מחגנה כי הוא הרופא המטפל, שום חרדות.
כתבתי בתחילת ההודעה שזה לדר, אני כותב מה שהיה לי בלילה.
את רוצה שאני ישן עם כאבים בחזה?
איך בדיוק לשכב שעל כל צד יש כאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם בדוי יקר
ליאור22/11/2010הפורום פה הוא לא מרפאה פרטית!!!
מנסים לעזור פה לכל אחד , ונראה שהתשובה שלך לשולה שניסתה לעזור לך קצת חצופה !!!
התשובה ששולה נתנה לך מבוססת על עשרות ומאות מנותחים שכבר עברו פה ופגשנו בדרך,שעברו חוויות והרגשות דומות לשלך - תתפלא אבל לשולה ולי ולעוד המון מנותחים היו הכאבים האלה - לדר מחגנה לשימחתינו - לא !!!
אם אתה עדיין חושב שאילו כאבים בחזה חריגים , אל תחכה לתשובה בפורום - צור קשר עם רופא .
תרגיש טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדויי יבדויי
ריקי22/11/2010תלמד לדבר קודם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה מוכרת
yarden22/11/2010בדיוק מה ששולה כתבה.
כדי לעודד..לשחרר..האחות נתנה לי טפיחות די חזקות על איזור הכתפיים ,מרכז הגב כשאני נשענת על כרית ,כל כמה שעות ,במקביל לקחת נשימות עמוקות ולשחרר לשחרר..
זה עוזר ,ככה המשכתי בבית ובמקביל לשכב על ים ..של כריות ,(לרפד)מסביב ..או פוך לגלגל ולשכב עליו.
יהיה בסדר הכל עובר:-)
הכי חשוב לא להכנס ללחץ:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם בדוי
עופר22/11/2010אנחנו פה בשביל לעזור, אני מסכים עם דבריה של שולה ועם האחרים. הניסיון שלנו מדבר בעד עצמו.
אם תרצה טיפול רפואי פרטי אתה יכול לגשת לרופא.
אם תרצה יעוץ וניסיון מאחרים, נשמח לעזור.
בכל אופן אני מבקש ממך לנהוג בפורום ובמיוחד בעומדת בראשו בכבוד הראוי, הפורום הזה הוא זכות לכל מנותח ולא חובה וכל העבודה המתבצעת בו היא התנדבותית. ראוי שתלמד להתנהג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם בדוי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/11/2010כל מה שנאמר כאן נכון. החברה הותיקים נמצאים כאן לעזור לחדשים מנסיון רב. מודה לכם על עבודה נפלאה.
באם אתה חושב שמה שאתה מרגיש הוא מעבר לתחושות שיכולות להתרחש לאחקר ניתוח אני מציע לך לגשת לבדיקה רפואית או ע"י רופא משפחה ראשוני או לבוא למרפאה שלי ברמב"ם
שוב הכוונות כאן טובות ורק נולדו בשביל לעזור ולהקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)