תודה, כאבי בחזה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תודה רבה ד"ר יקר

חיים
    22/11/2010

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה, כאבי בחזה
    חיים
    22/11/2010

בוקר טוב דר
    שלשום בלילה ואתמול בבוקר התחילו לי כאבי גב חדים מתחת לכתף הימנית ( נדמה לי שניסבלים ) בשעה שאני שוכב על הגב, אתמול בערב כשהלכתי לישון על הצדדים התחיל ליכאוב לי החזה ועד הבוקר (עכשיו) נמשך (כשאני עומד ובשעת הארוחות זה לבנתיים בסדר) .
    זה לא קורה בשעת הארוחות או באזור שלהם, זה קורה רק שאני עולה על המיטה זמן ארוך אחרי הארוחה ולא נראה לי שקשור לארוחה.
    מה אני עושה ד"ר ?
    תודה על התשובות
    המנותח השני מיום שני האחרון ( בערב ), 

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה, כאבי בחזה

הוספת תגובה

• תודה, כאבי בחזה - תגובה

שולה זק
    22/11/2010

הכאבים שאתה חש הם בגדר הסביר ונורמלי.
    אלו ספיחי ההרדמה והגז שהוחד בעת הניתוח.
    קצת סבלנות ותראה שהכל בסדר.
    תסתובב קצת באוויר הצח זה ישפר את הרגשתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבתי לדר מחגנה

חיים
    22/11/2010

כתבתי לדר מחגנה כי הוא הרופא המטפל, שום חרדות.
    כתבתי בתחילת ההודעה שזה לדר, אני כותב מה שהיה לי בלילה.
    את רוצה שאני ישן עם כאבים בחזה?
    איך בדיוק לשכב שעל כל צד יש כאבים?  

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם בדוי יקר

ליאור
    22/11/2010

הפורום פה הוא לא מרפאה פרטית!!!
    מנסים לעזור פה לכל אחד , ונראה שהתשובה שלך לשולה שניסתה לעזור לך קצת חצופה !!!
    התשובה ששולה נתנה לך מבוססת על עשרות ומאות מנותחים שכבר עברו פה ופגשנו בדרך,שעברו חוויות והרגשות דומות לשלך - תתפלא אבל לשולה ולי ולעוד המון מנותחים היו הכאבים האלה - לדר מחגנה לשימחתינו - לא !!!
    אם אתה עדיין חושב שאילו כאבים בחזה חריגים , אל תחכה לתשובה בפורום - צור קשר עם רופא .

תרגיש טוב
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדויי יבדויי

ריקי
    22/11/2010

תלמד לדבר קודם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעה מוכרת

yarden
    22/11/2010

בדיוק מה ששולה כתבה.
    כדי לעודד..לשחרר..האחות נתנה לי טפיחות די חזקות על איזור הכתפיים ,מרכז הגב כשאני נשענת על כרית ,כל כמה שעות ,במקביל לקחת נשימות עמוקות ולשחרר לשחרר..
    זה עוזר ,ככה המשכתי בבית ובמקביל לשכב על ים ..של כריות ,(לרפד)מסביב ..או פוך לגלגל ולשכב עליו.
    יהיה בסדר הכל עובר:-)
    הכי חשוב לא להכנס ללחץ:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם בדוי

עופר
    22/11/2010

אנחנו פה בשביל לעזור, אני מסכים עם דבריה של שולה ועם האחרים. הניסיון שלנו מדבר בעד עצמו.
    אם תרצה טיפול רפואי פרטי אתה יכול לגשת לרופא.
    אם תרצה יעוץ וניסיון מאחרים, נשמח לעזור.
    בכל אופן אני מבקש ממך לנהוג בפורום ובמיוחד בעומדת בראשו בכבוד הראוי, הפורום הזה הוא זכות לכל מנותח ולא חובה וכל העבודה המתבצעת בו היא התנדבותית. ראוי שתלמד להתנהג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם בדוי - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    22/11/2010

כל מה שנאמר כאן נכון. החברה הותיקים נמצאים כאן לעזור לחדשים מנסיון רב. מודה לכם על עבודה נפלאה.
    באם אתה חושב שמה שאתה מרגיש הוא מעבר לתחושות שיכולות להתרחש לאחקר ניתוח אני מציע לך לגשת לבדיקה רפואית או ע"י רופא משפחה ראשוני או לבוא למרפאה שלי ברמב"ם
    שוב הכוונות כאן טובות ורק נולדו בשביל לעזור ולהקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו