מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- פעם ראשונה כותבת בפורוםאפרת22/11/2010
שלום לכולם,
אני פעם ראשונה כותבת פה בפורום ,אבל כבר שבוע קוראת אותו.
קיבלתי היום אישור לניתוח. (אני רוצה לעבור שרוול)
אני שוקלת 140 בגובה של 173.
ואני בקופת חולים כללית.
אחרי התעמקות שלי בנושא באינטרנט הגעתי למסקנה שיש 3 רופאים שאצלם הייתי רוצה לעבור את הניתוח:
1. בית חולים רמב"ם - דר" מחג'נה אחמד.
ודר עסליה אחמד.
2. בית חולים כרמל - דר" חזן דוד.
הייתי רוצה לדעת לאיזה רופא ואיזה בית חולים כדאי לי ללכת לעשות שם את הניתוח.
תודה רבה רבה מראש
אפרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר חזן כבר לא עובד בכרמל...
מירב123/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת
אפרת23/11/2010אני לא מכירה את הרופאים שציינת אבל לא משנה באיזה שתבחרי העיקר שיהייה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אפרת23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אפרת החדשה
שולה זק23/11/2010אז ככה, כמו שמירב ציינה, דר' חזן כבר לא מנתח בכרמל וכרגע אין ניוחי קיצר קיבע בבית חולים כרמל.
לפני שאכנס לפרטים נוספים - כל המנתחים בתחום קיצורי הקיבה הם מנתחים בכירים עם ניסיון והתמחות בתחום, יש לבחור מנתח שעושה את כל סוגי הניתוח - טבעת, עקף, שרוול, על מנת להתאים את הניתוח האפקטיבי ביותר בהתאם להסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.
כחברת קופת חולים כללית (לא ציינת אזור גורים), את חייבת לברר בקופה לאן את מקבל התחייבות לניתוח ולשם לפנות למנתח.
הניתוחים הם בסל הבריאות ללא עלות כספית בבית חולים ציבורי, למי שעומדבקריטריונים .במרכזים הפרטיים יש השתתפות עצמית וזה משתנה ממקום למקום.
על כן עליך לדעת אם הקופה באזורך חתומה על הסכם עם רמבם .
שיהיה לךך בהצלחה ואנחנו פה לעזור ולתמוך.
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
אפרת23/11/2010אני מקבלת לעשות את הניתוח בחיפה.
לא יודעת עדיין את כל הבתי חולים אבל אני יודעת שברמבם אני כן יכולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב אפרת
שולה זק23/11/2010בחיפה יש את רמבם ובני ציון שכרגע מבצעים ניתוחים. שוב מציינת כל הרופאים מעולים . לכי לבית חולים אליו תוכלי לקבל הפניה (טופס 17) ואיפה שהתור הקצר ביתר.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה על ד"ר מחאג'נה ברמב"ם
מירב123/11/2010נותחתי אצלו שרוול באמצע ספטמבר... ברמב"ם.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ערן23/11/2010שלום אפרת קודם כל שיהיה לך בהצלחה יש אפשרותלעשות גם באסותא בלב המיפרץ דרך הקופת חולים כל הרופאים בתחום הזה מעולים אני למשל יעשה שם את הניתוח קיצור קיבה "שרוול"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות
שולה זק23/11/2010יש לקחת בחשבון שבאסותא זה כרוך בעלויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מבאס
אפרת23/11/2010הטורים לדיאטנית ואנקריאולוג רק לחודשי ינואר פברואר.
נקווה שמתי שהוא משהוא יבטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעודדי
שולה זק23/11/2010תתעודדי . ינואר פברואר זה תור יחסית קצר.
יש מקומות שהתור מגיע למאי יוני 2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעודדי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה23/11/2010שולה הי, לא אכעס אם בכל זואת תמליצי לה על רמב"ם חחחח
אחמד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר מחג'נה
אפרת23/11/2010מהחיפוש שלי באינטרנט אתה הוא המנתח הכי טוב כנראה.
שאמרו עליו הכי הרבה דברים טובים, אז אני לא חושבת שאתה צריך לדאוג בטוח אתה מפוצץ בניתוחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי כמוך יודע כמה אני ממליצה
שולה זק23/11/2010מה אני כולה לעשות שכללית במחוז צפון לא חתומה עם רמבם (לצערי הרב).
אולי בעתיד הקרוב יוכלו מנותחי קיבה לבחור בית חולים כמו שיולדת בוחרת איפה ללדת
חזון אחרית הימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה.
אפרת23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן
ערן23/11/2010את התור לדיאטנית יש אפשרות דרך הקופה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כמובן דרך הקופה
אפרת23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית
ורד23/11/2010אני אישית נותחתי ברמב"ם אצל ד"ר בשארה.
בכל אופן כל הרופאים ברמב"ם הם מעולים והיחס שם ממש מצויין ותומך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)