מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לדר מחגנהחיה22/11/2010
לדר מחגנה
אני לא יכול לשכב על שום צד כאבים חדים מתחת ליד ימין בגובה החזה ( צד הבטן ), וכן שאני נושם עמוק יש כאב חד חזק, אע"פ שלקחתי טרמל לא עזר.
מה אני עושה? האם לבוא מחר בבוקר למרפאות חוץ ברמבם?
ואם כן צריך הפניה או משהו?
תודה דוקטור וסליחה על השעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי הלך לישון
מקס ברנר22/11/2010דיווח לפני שעה ורבע שהוא עייף מאד.האפשרויות הפתוחות בפניך:
אם הכאב חריף ובלתי נסבל-ללכת למיון או למר"ם של הקופה.
ללכת מחר לקופ"ח מה שכונה (רפואה ראשונית).
להתייצב מחר בבוקר ברמב"ם.מניח שתוכל להפקיד פקדון ולבקש אח"כ טופס 17 בקופה.
בכל מקרה-אל תזניח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאני
חיה22/11/2010כשאני יושב אני מוצא תנוחה שלא כואב לי אבל לשכב לא מסוגל,
יש לך מושג מה זה ( על צד הבטן בגובה החזה ליד יד ימין )?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינה אנטומית-אם אני מבין נכון
מקס ברנר23/11/2010את תיאורך-זה האיזור של הריאה הימנית/סרעפת.הקיבה יותר נמוכה,אבל כאבים הרבה פעמים מתעתעים, וקשה לדעת בבירור את מקורם המדוייק.יש לך כורסת טלוויזיה?אפשר לישון שם לא רע וזה עשוי להיות יותר נוח לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חיה23/11/2010תודה זה מה שאני עושה, ידוע לך מה אמור להיות אם יש כאבים בסערפת או בראה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מניח שלא נחבלת
מקס ברנר23/11/2010וגם אין לך קשיי נשימה ,ואתה לא משתעל דם או משהו מסוג זה.אם אתה לא מצליח להרדם ואתה מודאג-אפשר להזמין רופא הביתה דרך "ביקור רופא". יש הנחה לבעלי ביטוח משלים.קרוב לוודאי שזה לא משהו חמור -כמו שהציעה לך שולתנו שאלה מיחושים הקשורים בפרוצדורה של הניתוח.מקווה שבבוקר תרגיש יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם בדוי שלום
שולה זק23/11/2010סליחה שאני עונה לך במקום דר' מחג'נה שהוא עסוק מאוד ומן הסתם לא יושב כל הזמן מול הצג ומחכה לשאלות המופנות אליו.
אם אתה מרגיש לא טוב, אי אפשר לתת לך טיפול וירטואלי. גם דר' מחג'נה כתב לך לגשת לרופא, אם נראה לך שמשהו לא בסדר.
מקווה שעברת את הלילה בשינה טובה וממליצה בחום לגשת לרופא המשפחה ולשתף אותו בהרגשתך ותחושותיך והוא יתן לך את הטיפול הדרוש ואו יפנה אותך למיון בית חולים.
שיהיה לך יום טוב ומקווה שמרגיש טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חיה23/11/2010את זה אני יעשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה23/11/2010שלום לך. מקוה שעבר עליך לילה טוב
תתקשר אלי בשעה הקרובה לפני שאכנס לניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב"ה דיברתי עם ד"ר מחגנה הנפלא
חיים23/11/2010הדוקטור הסביר לי שזה בטוח מהגז של ההרדמה בעת הניתוח ואין לי מה לדאוג
תודה רבה לכולם ובפרט לדר ולשולה היקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)