מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אשמח להגיב על הדיאט.ריקי23/11/2010
שלום לכולם .כמו שרובכם מכירים אותי אני לאחר כמעט 8 חודשים עברתי ניתוח שרוול ירדתי 42 קילו שמחה ומאושרת. מה שרציתי להגיד זה שאני קוראת פה שכותבים על מעדני דיאט או שתיה אז ככה. לאחר הניתוח הרי אנחנו בקושי יכולים להכניס לגוף שלנו אוכל אז זה בסדר אם המעדנים יהיו עד 5 אחוז שומן. לא יקרה כלום לא תשמינו תחשבו זה רק מה שאתם אוכלים כרגע. לאחר תקופה שתתחילו לאכול אוכל ממש אז תוכלו להוריד למעדן דאיט . אל תגלו לאף אחד אני לא אוכלת דיאט ולא שותה דיאט וירדתי יפה מאד .מצטערת לא שותה משהו שלא טעים לי. אני פשוט לא שותה מוגז ולא אוכלת הרבה דברים משמינים. אבל בדיאט לא נוגעת. אז שיהיה לכולם בהצלחה ויום טוב בפייסבוק לא לשכוח ריקי פרבדה תמצאו אותי שם ותזכרו יש אנשים שלא מעונינים שידעו שהם עשו ניתוח או עושים אז לדבר רק בצאט. .אחלה יום קסום לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכים ולא מסכים
ליאור23/11/2010מה שאת מתארת נכון מאוד אבל נכון בעיקר לשלב של עד חצי שנה -שנה מהניתוח , שזו תקופה של כמויות מאוד קטנות של אוכל.
צריך לזכור שאחר כך הקיבולת משתנה , ולא לטובה , ואפשר לאכול יותר .
העובדה הזו בתוספת קצת שאננות יכולה בקלות להביא לעליה במשקל .
מומלץ לנצל את התקופה של "ירח דבש " עם השרוול בשנה הראשונה להקניית הרגלי אכילה ,להוריד קצת מה שלא דיאטטי ,להתרגל לפעילות גופנית ועוד , כדי שבהמשך יהיה קל יותר .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור
ריקי23/11/2010אני תמיד מסכימה איתך. אבל לא יעזור בדאיט אני לא נוגעת מה שלא יהיה. .אני רוצה להנות ממה שאני אוכלת ושותה אני היום פשוט יודעת את הכמויות כמה אפשר וכמה אסור.ואני עובדת קשה מאד על עצמי וכמו ששולתנו אמרה הניתוח הוא רק כלי עזר שעזר לי ונתן לי להבין כמה הגוף שלנו חשוב.רק בזכות הניתוח המופלא הזה הצלחתי להבין את זה.וכולם יבינו את זה לאט לאט.אז חברים יקרים ויפים אוהבת אתכם. כולם יפים בעיניי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי איתך
יצחק23/11/2010אני גם בקושי נוגע בדיאט אני רוצה לשמור את זה לקילוגרמים האחרונים
השאלה אם זה נכון?
שולה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגלי אכילה ותזונה לאחר ניתוחים
שולה זק23/11/2010חברים וחברות יקרים,
קיבלנו "כלי" - קרי ניתוח - שאמור לעזור לנו לרדת במשקל ולשמור על התוצאות לאורך זמן.
אנחנו אלו שצריכים לעזור "לכלי" שהוא הניתוח - להצליח.
הווה אומר - אי אפשר להמשיך לאכול כמו שאכלנו לפני ולא מדובר רק על הכמויות.
ראשית - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס. נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד!!!!!
חשובה מאוד עבודת "צוות" - ניתוח + דיאטנית + פעילות גופנית. יש לנצל בשנה וחצי שנתיים הראשונים את האפקטיביות המירבית של הניתוחים.
להתנהל על פי תפריט מאוזן של דיאטנית. להיות לפחות בשנה הראשונה, אחת לחודש, במעקב שלה. לשלב פעילות גופנית על מנת לעצב את הגוף וכמובן לשנות הרגלי אכילה ולהבין שלא כל דבר הוא "MUST" ואפשר גם בלי או כמעט בלי ולצרוך רק בארועים ומקרים חריגים (אלכוהול, מתוקים, משקאות אנרגיה ומזונות עתירי שומן וקלוריות).
יש לנו יתרון המנותחים - אנחנו לא צריכים להימנע מאוכל!! אלא לאכול שפוי ולחשוב לעיתים מה אנחנו מכניסים לפה, האם המשקה המוגז בא על חשבון קיבולת של חתיכת עוף למשל? מה עדיף.
מקווה שלא שיעממתי את קוראי ובכל זאת תרמתי מעט.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
יצחק23/11/2010ברור לכולנו העניין הקלורי
כולנו עברנו דיאטות....
השאלה אם לא כדאי באמת להשאיר את זה לקילוגרמים האחרונים כדי שגם שם יהיה אפקט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי
yarden23/11/2010אמרתי לך ...שאני אוהבת אותך:-)
מצדיע לך יקירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן באנגלית חח
ריקי23/11/2010היי חמודהה גם אני מצדיעה לך אשמח להכיר אותך יותר מקרוב .את יודעת איך להשיג אותיי. יום טוב יפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאט
דני23/11/2010אני מסכים עם ריקי שדיאט זה פחות טעים,
אבל למנותחים טריים, עדיף לאכול דברים שמשמינים פחות כך הירידה במשקל, תהיה מהירה יותר. עפ"י התיאוריה שלי, נרד ונרד במשקל - עד מתי?
שנגיע למשקל היעד, ונמשיך באותה תזונה, נרד לתת משקל - ואף אחד לא רוצה את זה. מן הסתם נמשיך לאכול את אותן כמויות שהתרגלנו אליהן במשך השנה שעברה(כמויות קטנות), אבל "נעשיר" את המזון, למשל אם אכלנו גבינה 5% , נעלה ל-9. אם אכלנו מעדני דיאט, נעבור ללא דיאט, וכך לא נרד ולא נעלה במשקל, ונשמור על המשקל שהגענו אליו בעמל ויזע.
מי שיעסוק בפעילות גופנית, יעלה עליו מסת שריר , גם זה דורש טיפול תזונתי.
מסקנה - תתמידו לפחות שנה בתפריט דיאטטי מאוזן, תגיעו למשקל היעד? תקבלו הוראות חדשות. תקנו אותי אם אני טועה, דני - הטור השבועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)