מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התאבון רק מתגבר.....ליאת23/11/2010
טוב חברים אני ממש לא יודעת מה לעשות.... מאז שהתחלתי עם כל פרוצדורת הניתוח העלתי 8 ק"ג רוצה רק לאכול מצב רוחי לא משהו...סיימתי את כל פרוצדורות וממתינה לתאריך היעד איך לדכא את התאבון אם יש למישהו טיפים :)יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאת חמודה.
ריקי23/11/2010מתוקה שליי .אני גם העלתי בערך כמוך לפני הניתוח . ניכנסנו לחג פסח ואני מתה על פסח ואני טבחית במקצוע וכל היום טיגנתי בישלת ואפיתי וכמובן אכלתי. ועליתי במישקל.אני לא אומרת שזה בסדר אבל תאמיני לי רובנו מעלים לפני. אחרי שיקבעו לך את התאריך תצטרכי לעשות את הדיאטה לפני הניתוח יהיה בסדר. אני אכלתי ברמות שחשבתי שיש לי תאומיים בבטן ופחדתי שהאוכל לא יגמר.ואמרתי לעצמי לא נורא עוד מעט ניתוח אחרי הניתוח אי אפשר לאכול וזה ממש לא נכון כי אפשר לאכול רק בכמויות קטנות.. ליאת אני אכלתי מלחץ ופחד ועצבים אני מאמינה שגם את כמוני חח. לא נורא אל תרגישי רע עם עצמך תחשבי חיובי יהיה בסדר .אני רוצא לחשוב איתך על 3 חודשים אחרי הניתוח מה יהיה יהיה נפלאות מתוקה שלי . את תהיי בריאה וחתיכה. תרימי ראש למעלה .שהראש שלך יותר לא יהיה למטה. את יפה גברת .יום טוב ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
גי.פי23/11/2010אני ממש מבינה אותך, מאז שהתחלתי את הבדיקות אני רק אוכלת, כאילו אין מחר, ומקבלת חיזוק מבעלי שכדאי לי כי אח"כ לא אוכל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח...
דני23/11/2010מאז שאני שידעתי על תאריך הניתוח, החלטתי יחד עם עצמי (פה אחד)....
שהיום זה מתחיל, לא בתאריך הניתוח.
התחלתי דיאטה מיידית, אז אם את רעבה, תאכלי מלפפון או פרי.
תסדרי לך ארוחות מסודרות ואפילו תצאי קצת להליכות.
אני משוכנע שעשית דיאטות בעבר וגם הצלחת בהן, רק שאח"כ בעיקר הצלחת
להחזיר הכל בחזרה...... אני משוכנע שזה לא רק פטנט שרשום על שמי...
אז קחי את עצמך בידיים ותתחלי דיאטה - עכשיו.
עכשיו מתחילים החיים החדשים - לא אחרי הניתוח.
אני ירדתי 12 ק"ג לפני הניתוח, והיום: 3 שבועות אחרי, הוספתי עוד 9 ק"ג לסעיף ההורדות. בבית חולים צחקו עלי... אתה צריך ניתוח?? כן!!! אני צריך, ומה שהורדתי לפני הניתוח, לא יחזור אל גופי יותר, אל תישמעי לכל אלה שימליצו לך על מסע של "היפרדות" מכל מיני סוגים של אוכל. תיפרדי מהם היום, ומחר תתחילי בחיים החדשים, והם יפים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)