במבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• במבה
    חיים
    23/11/2010

כמה זמן אחרי שרוול אפשר לאכול במבה
    ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    במבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במבה...

יצחק
    23/11/2010

לא כדאי שאני יענה על זה...חחחחח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה והרגלי אכילה

שולה זק
    23/11/2010

שלום אור,
    אני מבינה שאתה כשבוע לאחר ניתוח. רצוי מאוד ליצו קשר עם דיאטנית ולקבל ממנה תפריט מאוזן ומותאם לך אישית שילווה אותך בתקופה הראשונה לאחר הניתוח.
    בעיקרון, אתה יכול לאכול הכל. אני מאלה שדוגלת לא להימנע מאוכל, אלא לאכול הכל באופן שפוי.
    אבל.....אתה רק בתחילת הדרך, וכדאי כבר להתחיל בהטמעת שינוי הרגלי אכילה ולעשות חישובי "כדאיות". במבה עשירה בשומן וקלוריות....האם רצוי להתמלא בכמה גרגרי במבה במקום ארוחה משביעה ובריאה.
    כדאי לנצל את הכלי הזה - הניתוח - וללמוד להשתמש בו באופן מושכל, על מנת להגיע לתוצאות מהירות ובדרך הנכונה.
    בכל עת אנחנו פה ונשמח לעזור.
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה

חיים
    23/11/2010

תודה שולה, ביום שני בעז"ה אני יהיה אצל הדיאטנית, אני ישאל אותה אם אפשר לשלב במבה פעם פעמיים בשבוע, פשוט זה החטיף שאני אוהב מאד ואם אמנע ממנו לכמה חודשים בסוף אני יוכל ממנו כמויות, למשל מעדנים ושטויות אני לא אוכל אני אוכל יותר גבינה עם הגבניה מרוסקת, ירקות מרוסקים משתדל דברים בריאים,
    מה אתם אומרים זה נכון שאם אמנע מימשהו לגמרי אח"כ ארצה אותו בכמויות?
    שוב תודה וערב טוב לכולם
    אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שולה - תגובה

שולה זק
    23/11/2010

שלום אור,
    תתחיל כבר מעכשיו להכין רשימת שאלות לדיאטנית. כך לא תשכח כלום ותקבל תשובה על הכל.
    אכן נכון - רצוי לא להימנע מכלום, כמו שכבר כתבתי לך. רצוי אבל כן לקחת בחשבון שיש מזונות עתירי שומן וקלוריות ויש להמעיט בצריכתם.
    אתה יכול "לנשנש" מעט במבה במהלך היום. אני מציעה שתיקח לך חופן במבה בצלוחית ואת זה תאכל במהלך כל היום. כך תהיה לך שליטה ובקרה על הכמות.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו